Fiatalabb kollégájába szeretett bele a színésznő! Egy étteremben buktak le

Hat hete szakított vőlegényével, de már szerelmes Sofia Vergara.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindössze hat hete szakított vőlegényével, Nick Loebbel a Modern Family sztárja, Sofia Vergara, ám máris megtalálta a boldogságot kollégája oldalán.

A 41 éves színésznő a True Blood sztárjával, Joe Manganiellóval jött össze. A párt egy New Orleans-i étteremben látták félreérthetetlen helyzetben. A US Weeklynek nyilatkozó szemtanúk elmondták, nagyon bensőségesek voltak a megnyilvánulásaik, folyamatosan simogatták a másikat, és egyfolytában csókolóztak.

A 37 éves színész és Vergara a Fehér Ház májusi bálján ismerkedett meg, azóta találkozgattak, ám romantikus viszonyba állítólag nem kerültek, hiszen akkor a színésznő még együtt élt vőlegényével. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük