Fiatalabb kollégájába szeretett bele a színésznő! Egy étteremben buktak le

Hat hete szakított vőlegényével, de már szerelmes Sofia Vergara.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindössze hat hete szakított vőlegényével, Nick Loebbel a Modern Family sztárja, Sofia Vergara, ám máris megtalálta a boldogságot kollégája oldalán.

A 41 éves színésznő a True Blood sztárjával, Joe Manganiellóval jött össze. A párt egy New Orleans-i étteremben látták félreérthetetlen helyzetben. A US Weeklynek nyilatkozó szemtanúk elmondták, nagyon bensőségesek voltak a megnyilvánulásaik, folyamatosan simogatták a másikat, és egyfolytában csókolóztak.

A 37 éves színész és Vergara a Fehér Ház májusi bálján ismerkedett meg, azóta találkozgattak, ám romantikus viszonyba állítólag nem kerültek, hiszen akkor a színésznő még együtt élt vőlegényével. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük