Gyönyörű nő a svéd hercegné: Sofia elegáns, mint Katalin
Károly Fülöp svéd királyi herceg feleségének kifogástalan a stílusérzéke.

sofia
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt már megszokhattuk, hogy a brit királyi család tagjainak minden lépését árgus szemmel figyeli a világ: Katalin igazi divatdiktátorrá vált az évek folyamán, a legfanatikusabb rajongók betéve tudják, melyek a kedvenc márkái és tervezői. Ám nem ő az egyetlen előkelőség, aki tündököl a vörös szőnyegen, a svéd királyi herceg feleségétől is érdemes stílustippeket lesni.

Sofia svéd hercegné stílusa

Károly Fülöp, Svédország trónörököse 2010 óta alkot egy párt az egykori modellel, Sofia Hellqvisttel. 2015. július 13-án álltak oltár elé Stockholmban, majd a családalapításba is belefogtak. Két kisfiuk született. Sándor 2016 áprilisában, Gábor 2017 augusztusában látta meg a napvilágot.

A 35 éves, gyönyörű előkelőség ügyesen zsonglőrködik az öltözködésében. A rangos eseményekre a legfényűzőbb kreációkat ölti magára, míg a hétköznapokban a klasszikus eleganciát trendi kiegészítőkkel ötvözi. Gardróbjából nem hiányozhatnak a feltűnő színek, sokszor visel zöldet, vöröset és kéket is.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen elegáns nő Svédország hercegnéje, Sofia.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük