Hájas fenék, karikás szem, bőrhibák
Smink nélkül. Retusálás nélkül. Trükkök nélkül. Átverés nélkül. Íme, 3 színésznő, a maga hétköznapi valójában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberek hajlamosak azt hinni, a fényűző életmódot folytató sztárok még arra is képesek, hogy megállítsák, vagy akár visszaforgassák az idő kerekét. Mintha a reflektorok és a csillámpor a hétköznapjaikat is olyan fénnyel ragyogná be, amely minden tökéletlenséget eltüntet.

Hiszen kedvenceink a pazar partikon mindannyiszor bámulatosan szépnek és szexisnek látszanak, olyannyira, hogy az átlag halandó teljesen elveszíti csekély kis önbizalmát is, ha rájuk pillant.Mert abba már kevesen gondolnak bele, hogy midőn a tündöklésnek vége, és a rajongott hírességek levetik a csillogó ékszereket, dizájner ruhakölteményeiket, és lemossák arcukról a tökéletesség álcáját, ugyanolyan hétköznapi – fiatal, öreg, szép vagy akár csúnya - emberként bújnak ágyba, mint bárki más.

Reese Witherspoon

A 32 éves szőkeség neve akkor íródott be sokak emlékezetébe, amikor Doktor Szösziként parádézott a filmvásznon, pedig filmes karrierje már tíz évvel korábban megkezdődött. Az eredetileg angol szakos lány csupán az első két szemesztert töltötte az egyetemen, aztán úgy döntött, hogy inkább a színészetnek szenteli az idejét és a tehetségét.

Első szerepét 1991-ben kapta meg a The Man in the Moon című romantikus drámában, melyet további filmek követtek – eleinte tinilányokat alakít: hol naiv szőkeséget, hol pszichopata őrültet, de szinte mindig neves karakterszínészek társaságában, melyek között Kiefer Sutherland, William H. Macy, Jeff Daniels, Danny DeVito, Paul Newman vagy éppen Gene Hackman nevét is megtaláljuk.


A 2001-es Doktor Szöszivel pedig végérvényesen bekerült az A-kategóriás színészek irigyelt csapatába, és a hírnév szerencsére nem szállt a fejébe, hiszen azóta is sikerül megtalálnia a karakteréhez illő szerepeket úgy, hogy közben folyamatosan újabb színekkel gazdagítja színészi palettáját. Életrajzi drámában, amilyen A nyughatatlan is, ugyanolyan hiteles tud lenni, akár egy romantikus vígjátékban, mint a Ha igaz lenne.

Ami a magánéletét illeti, a szőke sztár nyolc évig volt Ryan Philippe színész felesége, akitől két gyermeke is született. A legújabb hírek szerint pedig a válás után újra megtalálta a boldogságot, ismét egy kollégája, nevezetesen Jake Gyllenhaal oldalán. A befutott színésznő a jelek szerint a magánéletben az egyszerűségre szavaz: képünkön inkább tűnik egy sportos diáklánynak, mint hollywoodi hírességnek.

Julia Roberts

Ha másért nem is, a Micsoda nő! kapcsán sokan örökké emlékezni fognak a végtelen mosolyú amerikai színésznőre, aki sok csalódás után végre magánéletileg is révbe ért. Míg bátyja, Eric Roberts, egy-két kivételtől eltekintve, nem volt képes a B-kategóriás színészek közül kitörni, addig hugicája, az egyik legjobban kereső hollywoodi színésznővé vált az évek során, és sikerült bebizonyítania, hogy fajsúlyosabb filmes alkotásokban is megállja a helyét.

Sőt, olyannyira hiteles tud lenni egy drámai szerepben, hogy egyenesen Oscarral kell jutalmazni érte – mint ahogyan történt 2000-ben, az Erin Brockovich – Zűrös természet című mozi kapcsán. Persze nem minden mehet zökkenőmentesen, a negyven éves sztárnak is kijutott a csalódásokból bőven, valahogy nem sikerült neki olyan pasit választania, akivel huzamosabb ideig kibírták volna egymás mellett.

Egy ideig Kiefer Sutherlanddel járt, de az megcsalta őt egy prostival, így Roberts kisasszony elmenekült tőle a színész barátjával, Benjamin Brattel. Végül 2000-ben, a Mexikói forgatásán ismerkedett össze operatőr kedvesével, aki azóta már a férje – három közös gyerkőcüket együtt nevelik boldog egyetértésben. Bár a szépség még mindig varázslatosan fest a vörös szőnyegen, ha csupán leugrik a közeli piacra vásárolgatni, smink nélkül bizony az ő arcán is meglátszanak a kor csalhatatlan nyomai.

Jennifer Love Hewitt

A leginkább szellemvadász-karaktere révén ismert hölgy karrierje gyereksztárként indult – egy videókazetta tanúsága szerint Barbie-val való táncikálásra szólította fel az amerikai tiniket. Ezután döcögősebb úton haladt a sztárság felé, valahogy sikerült olyan szerencsétlen sorozatszerepeket választania, melyek nem maradhattak sokáig a képernyőn. Végül az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorrorral került ismét az érdeklődés középpontjába, ennek köszönhetően több moziban is felbukkant: a Szmokinger című akció-vígjátékban például Jackie Chan partnernőjét alakította.

2005-ben vállalta el aztán a magyar közönség számára is ismert Szellemekkel suttogó főszerepét: a sorozatbéli Melinda különös képességekkel bír, egyfajta médium szerepét betöltve segíti a holtakat a túlvilágra való áttérésben. A széria sikerét bizonyítja, hogy immáron a harmadik szezonnál tartanak – Magyarországon jelenleg a második van műsoron -, és remélhetőleg ősszel belekezdenek az újabb epizódok forgatási munkálataiba is.


Ám nemcsak szakmai fellendülését, szerelmét is a szellemeknek köszönheti: egy 2006-os részben vendégszerepelt ugyanis Ross McCall skót színész, akivel annyira egymásba gabalyodtak, hogy azóta el is jegyezték egymást.

Talán éppen a boldogság lehet az oka annak, hogy a korábban karcsú sztár egy kicsit eleresztette magát - bizony, a fürdőruhás képeken egyértelműen látszanak a hájpárnácskák, melyek a derekát és a hátsó fertályát egyaránt orvul megvastagították, és hát az arcán is látszik, jó húsban van mostanság a 29 éves színésznő. Nemhiába mondják, a boldogság hizlal.

OLVASD EL EZT IS!

jennifer lopez lead2
  • rihanna
  • jennifer lopez

3 bombázó énekesnő

victoria beckham lead7
  • katie holmes
  • victoria beckham

Pattanások, herpesz, zsíros haj

Ezt is szeretjük