Fotók! Brutálisan megcsúnyult az egykor bájos énekesnő
Sinead O’Connor soha sem tartozott az átlag énekesnők közé, mára viszont csúnyán megöregedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sinéad O’Connor a kilencvenes években robbant be a köztudatba Nothing Compares 2 U című dalával. Az ír származású énekesnő nem akart szexszimbólummá válni, ezért lenyíratta haját.

Bár a csaknem teljesen tar fej a védjegyévé vált, bájos arcáról nem terelte el a figyelmet, aminek köszönhetően sokan porcelánbabához hasonlították a bársonyos hangú sztárt.

Nem küzd a kor ellen

Az kor nyomai azonban a 43 éves Sinéad külsején is egyre inkább meglátszanak, és az egykor törékeny alkatú fiatal tehetség jó néhány kilót felszedett.

Az arcát szegélyező szarkalábak és ősz haja is mutatja, bizony már nem tinédzser, de ő - sok kolléganőjével ellentétben - láthatóan nem harcol az idő múlásával.

Négy gyereke van

Ahogyan pályája indulásakor sem megjelenésével akarta kivívni a szakma és a közönség elismerését, úgy több mint 20 éves zenei múlttal a háta mögött sem érzi ennek szükségét.

Fellépései alkalmával egyszerű pólóban, smink nélkül látható.

Talán sokan nem tudják, de Sinéad O’Connor már négyszeres anyuka - mindegyik gyerekének más az apja -, a legfiatalabb, Yeshua Francis 2006 decemberében látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük