Megrázó vallomás! Elvetette gyermeküket az X-Factor mentorának menyasszonya
Simon Cowell követelte, vetesse el gyermeküket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Cowell körül mindig forr a levegő. Az X-Factor atyja nemrégiben azzal került fel az újságok címlapjára, hogy megrögzött agglegénysége ellenére apa lesz, most azonban újabb fordulat látott napvilágot.

A médiamogul legjobb barátjának a feleségét ejtette teherbe, és hiába nyilatkozta úton-útfélen, hogy nem akar gyermeket, Lauren Silvermannal mégis együtt várják a babát.

Mindenkit meglepett

A gyermekáldás híre nem csak Simon Cowellnek volt meglepő, hanem a tévés volt menyasszonyának, Sinittának is arculcsapást jelentett. A 49 éves énekesnő elmondta, valódi árulásként élte meg a dolgot, hiszen rendszeresen összejártak a Silverman házaspárral, de egyszer sem tűnt fel neki, hogy a nő szerelmes lenne Simon Cowellbe.

- Teljesen ledöbbentem. Csak kábultan néztem Simonra, és azt hittem, csak álmodom. Nem szégyellem bevallani, hogy különféle érzelmek keringtek bennem. Nagyon aggódott, hogyan fogadom, de aztán azt mondta, hogy igazából nem is tartozik nekem magyarázattal - nyilatkozta Sinitta a Hello! magazinnak.

Azért is érezhette árulásnak mindezt, mert hosszú kapcsolatuk alatt Cowell mindig tiltakozott a gyerek ellen, sőt, amikor Sinitta terhes lett, elvitte abortuszra is, ugyanis hajthatatlan volt a témában.

Nem lehet többé gyereke

Az énekesnő most azt is bevallotta, valószínűleg annak a műtétnek köszönhetően soha többé nem lehet gyereke. Később ugyanis próbálkozott, négy vetélés és egy termékenységi kezelés után azonban az orvosai azt tanácsolták neki, fogadjon örökbe, ugyanis szülni nem lesz képes.

- Igen, józan ésszel tudom, hogy nem haragudhatok Simonra, hiszen tudtam, milyen, tudtam, hogy nem akar gyereket, hogy ő ilyen. Mégis borzalmasan fáj - mondta.

Az énekesnő elmondta, abban biztos, hogy Simon Cowell jó apa lesz, és biztosan mindent megtesz majd, hogy a szülés előtti utolsó hónapokat megkönnyítse a barátnőjének.

Ezt is szeretjük