Botrány a tehetségkutatóban! Kiborultak a nézők a zsűritag villantásán
Felrobbant a Twitter a zúgolódó rajongók üzeneteitől.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Cowell meglehetősen sokat mutatott magából az X-Factor tegnapi adásában - legalábbis a nézők ezt hitték. A műsorvezető az egyik lábát feltéve a kanapéra tartott meghallgatást az új versenyzőjelölteknek, mivel azonban mezítláb volt, a kamerán keresztül úgy tűnt, mintha nem a nagylábujját, hanem a legnemesebb testrészét tette volna közszemlére. A Twittert elárasztották az üzenetek: sokan felháborodtak a sztár "villantásán", míg mások viccesnek találták a bakit.

"Mindig azt mondták Simon Cowellre, hogy egy pöcs. Hát most meg is mutatta", "Most jól látom, amit gondolok, hogy látok?", "Kaptam egy kisebb szívinfarktust, amikor a kislányaimmal a kanapén átkapcsoltunk az X-Factorra", "Valaki szóljon már Cowellnek, hogy kilóg a lóláb" - ilyen, illetve ezekhez hasonló üzeneteket kapott a csatorna a nézőktől.

A legnagyobb televíziós bakik

Nemcsak hazánkban, de a tengerentúlon sem egyszerű a híradósok és a műsorvezetők munkája: élő adásban elég egy rossz szó, és máris rajtuk nevet az egész világ. Képes összeállításunkban megnézheted az elmúlt évek legkínosabb televíziós bakijait, amiket máig emlegetnek!

Ezt is szeretjük