"Öntelt majom" - Ezért szólták le a nézők a tehetségkutató zsűritagját
Nézd meg
Megint elégedetlenkedtek az X-Factor rajongói.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Cowell megint kiborította a nézőket az X-Factor legutóbbi adásában: a tehetségkutató zsűritagja ezúttal azért elégedetlenkedett, mert az ő arca nem került ki nagyban a kivetítőre, csak a versenyzőé, akit éppen bírált. A nézők nem is hagyták szó nélkül a dolgot, elözönlötték a Twittert az ilyen, és ehhez hasonló üzenetek: "Öntelt majom. Neked tényleg az a legfontosabb, hogy mindenki lássa, milyen nagy az arcod?", "Simon Cowell lassan olyan hisztis díva lesz, mint Mariah Carey", "Hogy miért nem a te fejed van a kivetítőn? Hát te versenyzel? Úristen, Simon Cowell... ilyen hiú embert én még nem láttam..." - írták a közösségi oldalon.

Simon Cowell persze megkapta, amire vágyott: az ő arca is kikerült a kivetítőre, ezért abba is hagyta a méltatlankodást - a műsor rajongóinak legnagyobb örömére.

A legnagyobb televíziós botrányok

Nem egyszerű a híradósok és műsorvezetők munkája. A közösségi médiumok térhódítása óta élő adásban elég egy rossz szó, és máris rajtuk nevet az egész világ. Nézd meg az elmúlt évek legkínosabb televíziós bakijait, amiket máig emlegetnek!

Ezt is szeretjük