Piciny cickóit méretes ütközőkre cserélte Sienna Miller
Bár semmi baja nem volt kebleivel, a rendező elégedetlenkedése végül bizarr tetthez vezetett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sienna Miller brit szőkeség igazán akkor került reflektorfénybe, amikor Jude Law színészkollégájával került intim kapcsolatba – se vele, se nélküle viszonyukról néhány éve sokat cikkezett a sajtó.

 
A kitömött didkók, ahogy az egy képregényhősnőnek kijár

No, és persze arról is, hogyan kért tőle bocsánatot nőcsábász kedvese, amiért összefeküdt előző feleségétől származó gyermekei bébiszitterével. Ám egyes híresztelések szerint Miller kisasszony sem volt makulátlan az ügyben – állítólag az azóta Bonddá avanzsált Daniel Craiggel állt édes bosszút hűtlen párján.

A modellből lett színésznő karrierjére is nyilvánvaló jótékony hatással voltak a bulvárügyek, mert azóta forgatásról forgatásra jár, jelenleg is több filmes projektjének munkálataiban vesz részt.

Kemény harcos, nagy didikkel

Itt van ugye a nemrég bemutatott The Edge of Love című dráma, melyben újdonsült kebelbarátnőjével, Keira Knightley-val küzd meg a költőóriás, Dylan Thomas kegyeiért, akit Matthew Rhys alakít. Emellett pedig két másik mozi is készül: a Hippi Hippi Shake a ’60-as évek virágkoszorús hippivilágába kalauzolja a nézőket, a G.I. Joe című képregény-adaptációban pedig harcos, bőrszerkós amazonként csodálhatjuk meg a színésznőt. És ugye, ha képregény, akkor minden esetben dúskeblű az a bizonyos női szereplő, és ez, valljuk be, Miller kisasszonyról nem igazán mondható el.

Így történt hát, hogy a rendező, aki saját bevallása szerint a nagy mellek kedvelője, kicsit trükközött a felvételekkor, ugyanis olyan ruhát adott a színésznőre, mely feldúsította szerény méreteit.

- Testhezálló, fekete öltözéket viselek – és lényegesen nagyobb cickókat. Adtak valamiféle betétet, hogy tömjem ki a ruhát, úgy nézett ki, mint a csirkemell.

A rendező pedig keményen a szemembe vágta: „Őszinte leszek, szeretem a bögyös csajokat.” Nos, mivel az én cicim egyáltalán nem nagy, meg kellett hát nagyítani – vallotta meg a sztár.

Ezt is szeretjük