Sienna Miller smink nélkül is megejtően bájos
Nem kell szégyenkeznie
A fiatal színésznő különleges szépség, akinek arca szépségápolási szerek nélkül is hihetetlenül vonzó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sienna Millert Madame Tussauds egyik múzeumában örökítették meg, ám a 27 éves színésznő aznap úgy döntött, hogy smink nélkül tekinti meg a hírességek viaszból készült hasonmásait. Míg a sztárok közül sokan kifejezetten rosszul néznek ki szépségápolási szerek nélkül, addig Millernek semmi oka aggodalomra, ugyanis festetlenül is elbűvölő.


A gyönyörű színésznő 1981-ben született Amerikában, de szülei egyéves korában Angliába költöztek, így aztán ott járt iskolába. Eleinte modellként dolgozott olyan cégeknek, mint a Coca-Cola, de szerepelt a Vogue-ban is, a 2003-as Pirelli-naptárban pedig topless pózolt.

2006-tól kezdődően két évig a Pepe Jeans London márkát népszerűsítette, idén pedig a Hugo Boss BOSS Orange nevezetű parfümjének lett a nagykövete.

Néhány év alatt a csúcsra jutott

Színészi pályafutása kezdetén számos amatőr színdarabban lépett fel. Első filmszerepét 2001-ben kapta: a South Kensington című romantikus vígjátékban Ruppert Everett és Elle Macpherson oldalán játszott.

Az elkövetkező évek alatt üstökösszerűen ívelt fel karrierje - olyan sikerfilmekben láthattuk, mint a Torta, az Alfie, a Casanova, a Csillagpor és A szerelem határai. A hazai mozik pedig a közelmúltban kezdték vetíteni legújabb filmjét, a G.I. Joe: A kobra árnyéka című akció-sci-fit.

Rapszodikus magánéletével is sikerült nem egy alkalommal felhívnia magára a figyelmet. Jude Law-val 2004 karácsonyán jegyezték el egymást, ám a szívtipró hűtlen volt hozzá.

2005. július 8-án hivatalosan is bocsánatot kért tőle, amiért viszonyt folytatott gyermekei bébiszitterével. Habár szerették volna megmenteni kapcsolatukat, novemberben végleg szakítottak.

Sienna Miller 2007 augusztusa és 2008 júniusa között Rhys Ifans walesi színésszel járt, szakításukról pedig így nyilatkozott:

- Azt hittem, készen állok a megállapodásra, de aztán rájöttem, hogy egy kicsit önző akarok még lenni egy darabig.

Legutóbb a négygyermekes és házas Balthazar Getty-vel keveredett meglehetősen intim viszonyba, ám kapcsolatukat sokan nem nézték jó szemmel.

Ezt is szeretjük