Elfajult a beszélgetés! Megütötte az énekes a műsorvezetőt
Fotók!
Sido, a számtalan díjjal kitüntetett német rapper megütött egy műsorvezetőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Verekedésbe torkollott a híres német rapper, Sido és az osztrák műsorvezető, Dominic Heinzl szóváltása: az előbbi egy jól irányzott jobbossal a földre küldte a tévést.

Sido
A műsorvezető feje nagyot koppant a padlón
Dominic Heinzl
Gyorsan levitték a színpadról

A 31 éves német sztár zsűritagként vesz részt az osztrák Die große Chance, vagyis A nagy esély elnevezésű tehetségkutató műsorban, amelyben összekülönböztek.

Padlóra küldte

A két sztár eleinte viccelődésnek szánta az egymásnak tett megjegyzéseket, amelyekből éles szóváltás kerekedett. Sido káromkodással tűzdelve megfenyegette a műsorvezetőt, ha nem hagyja abba az élcelődést, találkozik az arca az öklével. 

Erre végül sort is kerített, miközben a tévés anyját is felemlegette - igencsak keresetlen szavak közepette. A közönség és az operatőrök csak annyit vettek hirtelen észre, hogy Dominic Heinzl feje nagyot koppant a padlón miután a jobbostól háttal a földre zuhant.

A biztonságiak gyorsan felnyalábolták és elvitték a feldühödött énekes közeléből. Az ORF csatorna azonnal kirúgta a verekedőt, mondván az erőszaknak semmilyen fajtáját nem tolerálják. 

- Még ha az unintelligens provokációk kétoldalúak is, és még ha tiszteljük is valakinek az életútját és a szakmai eredményeit, meg kell húznunk a határt, ha erőszakossá válik - állt a közleményükben.  

Mégis visszavették

Sido, aki az eset után elnézést kért és beismerte, túl messzire ment, mégis kapott az ORF-től egy második esélyt.

- Intenzív beszélgetések és hosszas mérlegelés után adunk még egy esélyt Sido-nak.Ezzel a döntéssel példát szeretnénk mutatni: egy vita vége ideális esetben a kibeszélés és a megbocsátás -  hangzott az indoklás.

Sokak szerint abban, hogy a rapper ismét a zsűri székében ülhet, nagy szerepet játszott az is, hogy kollégái és a közönség körében óriási népszerűségnek örvend, ők követelték, hogy kerüljön vissza a show-ba.

Mások azt állítják, hogy a műsorvezető kezdte az odamondogatást, megérdemelte a megleckéztetést, és a hatalmas esést is csak megjátszotta, egy kisebbfajta ütéstől nem zuhan senki ekkorát a padlóra.

Sido nem csak hazájában, de nemzetközileg is ismert. Eddig öt stúdióalbuma jelent meg, számtalan díj, többek között Europe Music Award, Comet, Bravo Otto, Echo birtokosa.
Ezt is szeretjük