Az énekesnő 44 évesen nagymama lett: így jelentette be az örömhírt Sia

Siát 18 éves fia két unokával ajándékozta meg.

sia-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sia Furler akkor vált népszerűvé, amikor David Guettával kollaborálva elkészítette a Titanium című dalt, ami 2011-ben igazi világslágerré vált. 2014-ben csak még népszerűbb lett, ugyanis abban az évben jelent meg a Chandelier című száma, de a magyar rádiók még számos slágerét játsszák rendszeresen, ilyen a Cheap Thrills, a The Greatest vagy az Alive.

A gyönyörű hanggal rendelkező énekesnő 2019 decemberében lett 44 esztendős, abban az évben két 18 éves fiút adoptált, most újra bővült a családja.

Sia nagymama lett

Az ausztrál sztárral kedden készített podcast beszélgetést Zane Lowe lemezlovas és rádiós műsorvezető. Neki vallotta be, hogy most már nemcsak két fia, hanem egy ikerpár unokája is van.

sia 1
Fotó: Lester Cohen / Getty Images Hungary

- A kisebbik fiamnak pont most született két babája. Nagymama lettem! Egyből megrémültem, természetesen csak viccelek, minden rendben van. Azóta a gyerekeim nagyinak neveznek, próbálom őket rávenni, hogy helyette inkább hívjanak úgy, ahogy Kris Jennert az unokái, őt Lovey-nak szólítják - mesélte.

Az énekesnő Kim Kardashian édesanyjára utalt, aki még 2013-ban nyilatkozta a People magazinnak, hogy nem bírta elviselni, hogy az unokák nagymamaként utaltak rá, nem tetszett a szó csengése neki, ezért kitalálta, hívják őt helyette Lovey-nak. Így nevezték édesanyja egyik barátnőjét, Jenner szerint pedig ez a név a legaranyosabb az egész világon.

sia 2
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Siáról 2020 májusában derült ki, hogy két 18 éves fiút adoptált, akik azóta már betöltötték a 19. életévüket. Akkor a SiriusXM-nek adott interjújában elmesélte, hogy mennyire megrázta őt az állami gondozás rendszere, amiről úgy véli, nagyon korrupt módon működik az ő hazájában. Örökbefogadott gyerekei közel húsz évük alatt összesen 18 különböző helyen éltek. 

Goldie Hawn legkisebb unokája irtó aranyos

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édes Goldie Hawn legkisebb unokája, Rani.

Goldie Hawn legkisebb unokája mosolyától te is elolvadsz: Rani testvéreivel és anyukájával pózolt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük