Alig forgat! Shirley MacLaine lánya csak külsőleg hasonlít édesanyjára
A világhírű Shirley MacLaine lánya színésznőnek állt, kevés sikerrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás színészek gyerekei gyakran maguk is a világot jelentő deszkákra lépnek, bár többségüknek nem sikerül túlszárnyalniuk híres szüleiket.

Shirley MacLaine-t is a legnagyobb színésznők között tartják számon, hiszen olyan világhírű alkotásokban bizonyította tehetségét, mint az 1960-as Legénylakás, az 1989-es Acélmagnóliák vagy az egy évvel későbbi Képeslapok a szakadékból.

Lánya is színésznő

Tehetségével a szakma legrangosabb elismerését, az Oscar-díjat is kivívta az 1984-es Becéző szavakban nyújtott alakításával.

Az 1934-es születésű színésznő 70 fölött is aktív, a magyar közönség legutóbb a Valentin nap című romantikus vígjátékban láthatta.

Talán kevesen tudják, de lánya, a Steve Parker producertől született Sachi Parker édesanyja nyomdokaiba lépve színésznő lett, bár nem ért el zajos sikereket a film világában.

Kiegyensúlyozott magánélet

Pedig külső adottságaikat tekintve az 1956-os születésű Sachi nagyon hasonlít a híres mamára, ám vele ellentétben főképp B-kategóriás alkotásokban kap szerepeket.

A magyar tévénézők a Star Trekben vagy a Szellemes karácsonyban láthatták, ám filmjei többsége nem is jutott el hozzánk.

Ha az Oscarra nem is esélyes, magánélete mindenesetre szerencsésen alakul: 1993-ban ment hozzá Frank Murray üzletemberhez, az évek során során pedig két gyerekük született: Frank és Arin.

Ezt is szeretjük