Zacskóval a fején parádézott a részeg Shia LaBeouf
A fiatal szívtipró jogosítványát már elvették, de az italozást azóta sem tudja abbahagyni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 22 éves Shia LaBeouf Hollywood egyik ifjú reménysége, aki fiatal kora ellenére máris igazi szupersztárnak számít, különleges nevét pedig világszerte egyre többen jegyzik meg.


Köszönhető ez annak, hogy a rendezők és producerek nyugodt szívvel bízzák rá az olyan kasszasikerek főszerepeit, mint a Transformers, a Sasszem vagy az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága.

A jóképű szívtipró azonban nem éppen példás magaviseletéről híres. Több alkalommal is felhívta már magára a figyelmet, botrányos incidensei pedig nem maradtak titokban.

LaBeouf például imád dohányozni, ám egyszer tilosban gyújtott rá, amiért aztán busás pénzbírságot kellett kipengetnie.

Megtagadta a szondáztatást

Ez persze még nem akkora vétség, ám az ifjú sztárnak az alkohollal is meggyűlt már a baja.

A lesifotósok többször lekapták már részegen, és egy régebbi, meglehetősen durva házi videó is napvilágra került, ahol ittasan könyörgött verésért egy mámorosan házibuliban. Néhány napja szintén jócskán betintázva szúrta ki valamelyik szemfüles paparazzó.

Shia LaBeouf azonban nem zavartatta magát, és egy papírzacskót húzott a fejére, és ebben a szokatlan maskarában sétált el a legközelebbi italboltig - kezében sörrel - valamelyik barátjával.Külön öröm, hogy legalább nem ült volán mögé a zabolátlan sztár, hiszen tavaly nyáron egy súlyos autóbalesetet szenvedett, és habár végül kiderült, hogy ezúttal nem ő volt a hibás, a rendőrség egy évre azért vonta be jogosítványát, mert megtagadta a szondáztatást.
Ezt is szeretjük