Ki nem állhatják az okoskodó sztárt a magyarok! Tőle kapunk agybajt
A magyar nézők többsége agybajt kap Sheldon Coopertől.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kiderült, hogy a magyarok Sheldon Coopert, az Agymenők főszereplőjét tartják a legidegesítőbbnek, míg az Így jártam anyátokkal Barney-jával szívesen lógnának, sőt, zokszó nélkül mennének vele randira, hiába a legendás Cseltár.

Elkészült Magyarország nagy vígjátéksorozat-tesztje. A Comedy Central saját felmérésében arra kereste a választ, hogyan viszonyulnak a hazai nézők a legismertebb szitkomkarakterekhez.

Sheldon kiborító

A magyar humorcsatorna kérdőívét több mint háromezer fő töltötte ki - az Így neveld a faterod, a Ne bízz a ribiben!, az Agymenők, a Family Guy és a többi neves szitkom karakterei vetélkedtek a nézők kegyeiért.

Meglepő, hogy az egyik legsikeresebb sorozat húzóarca, Sheldon Cooper a válaszadók 32%-át kifejezetten irritálja. Bobnak, a hamburgeresnek is hiába van impozáns kefebajsza, 27%-kal ő lett a második legidegesítőbb.

A hirtelen kultikussá vált anti-James Bond, vagyis Archer a harmadik helyen végzett, mert hiába a féktelen fegyvermániája és alkoholizálása, a nézők szemében ő egy öltönyös csecsemő, aki az anyjától is berezel. 

Kiderült az is, hogy a magyar szitkomrajongók kivel és mivel töltenék szabadidejüket. A válaszolók fele Barney Stinsonnal menne el lézerharcolni, Stewie-val, a Family Guy világuralomra törő csecsemőjével a háromezer kitöltő közül 510 ugrana el egy kis időutazásra. Édesapja, Peter Griffin sem maradhatott ki a szórásból, 14% vele töltené az időt.

James Van Der Beek a magyarok szerint nem szexi

A kitöltők nem törték magukat, hogy Rajesh Koothrappalival az oldalukon indulhassanak szoknyavadászatra, sőt, a Ted Mosby vezette épülettörténeti séta sem volt túl megnyerő.

A rajongók vonzódására is kíváncsi volt a Comedy Central. Hogy kivel randizna a kedves rajongó? Magas fölényben a kitöltők több mint egyharmada Pennyt, az Agymenők szőkéjét vinnék táncba, ahogy Barney-t is sokan, szám szerint 870 kitöltő gyűrné maga alá. A People magazin top 50 szexi pasija közé sorolt James Van Der Beek, a Ne bízz a ribiben! sztárja csak 7%-ot kapott magyar rajongóktól.

Ezt is szeretjük