Szörnyen szétszabták az egykor vonzó Shauna Sandet
Shauna Sand lánya szeme láttára villantotta bizarrul megcsúfult mellét, amit a lesifotósok azonnal le is kaptak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shauna Sandet november 9-én, az esti órákban kapták lencsevégre, miközben elhagyta a nyugat-hollywoodi Katsuya nevezetű éttermet. A 38 éves amerikai celebmacának a gépkocsi volánja mögött ülve sikerült egy ijesztő villantással is megajándékoznia a rá hiénaként leselkedő fotósokat.


A reflektorfényfüggő playmate-nek mélyen dekoltált ruhájából ugyanis váratlanul kibuggyant bal melle, amit még a biztonsági öv sem takart el.

Az így feltáruló látványban azonban nem volt köszönet, Sand felpumpált és szétszabott melle ugyanis ijesztően rondán festett.

Vajon mit szólt ehhez lánya?

Tegyük hozzá, hogy Lorenzo Lamas exfeleségének saját kamaszlánya előtt sikerült végrehajtania ezt a felkavaró magánprodukciót, bár ő nyilván hozzászokhatott édesanyja ilyen típusú kínos megnyilvánulásaihoz.

Shanua Sand 1996 májusában lett a hónap playmate-je, ám az azóta eltelt mintegy másfél évtized alatt megdöbbentő átalakuláson esett át, köszönhetően a tucatnyi szépészeti beavatkozásnak.

Mintha műanyagból öntötték volna ki

Elég csak szemügyre venni a róla készült fotókat, és bárkinek szemet szúrhat, hogy nemcsak melleit fújatta fel, de ajkait is feltöltette kollagénnel, a ráncfelvarrásokról és botoxinjekciókról nem is beszélve. Ezek miatt aztán összességében úgy fest, akár egy életre kelt szilikonbaba.

A minden természetességétől megfosztott sztármami a közelmúltban házi pornóvideójával juttatta magát a címlapokra.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hollywoodi szokás szerint felháborodott Sand értetlenül állt a meglehetősen pajzán felvétel kiszivárgása előtt, ám nagyon valószínűnek tűnik, hogy az egész ügy már előre pontosan ki volt találva.
Ezt is szeretjük