Lelombozó fotó! Sharon Stone kínosan megöregedett
Sharon Stone nemrégiben kigúnyolta Meryl Streepet, pedig neki is vannak kevésbé tökéletes pillanatai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az embernek vigyáznia kellene, mit is mond egy másikról, hátha a sors egyszer jól visszaüt. Ezt most Sharon Stone is megtapasztalhatja, akit a minap kínosan gyűrött arccal kaptak le Beverly Hillsben.

Ha az ember elnézi a piros pólós fotót, melyen az 51 éves színésznő smink nélkül látható, akkor könnyen az „úgy fest, mint a vetetlen ágy” kifejezés ugrik be róla, hiszen a máskor oly glamúros sztár valóban leginkább egy zaklatott háziasszonyra hasonlít.

Más, mint Meryl Streep?

Persze már megszokhattuk, hogy a vászon bombanői a valóságban nagyon is hétköznapian néznek ki, ezzel nincs is semmi probléma.

A dolog pikantériáját azonban az adja, hogy Stone korábban ugyanezt a kifejezést nem saját magára, sokkal inkább Meryl Streepre alkalmazta.

- Azt hiszem, Meryl Streep azért kap annyi munkát még mindig, mert vele könnyen tudnak azonosulni a nők. Ránéznek, és azt gondolják: rohangál a gyerekek után, beköltöztette magához a szüleit, megbirkózik a kajafoltokkal, és nem csinál gondot a külsejéből. Szerintem Meryl pont úgy néz ki, mint a vetetlen ágy, én pedig nem hasonlítok rá, nekem ez az igazi énem - nyilatkozta, a magazinban megjelent szexi fotóit kommentálva.

A tehetség is számít

Bár a 61 éves Meryl Streep rajongói érthető módon felháborodtak a csípős megjegyzés hallatán, maga az érintett nem nagyon foglalkozott a dologgal.

Ki tudja, talán kolléganőjétől eltérően tényleg nem botoxoltatja magát agyon, és valószínűleg nem vállalna be olyan merész jeleneteket sem, mint az Elemi ösztön sztárja. De hogy az egyébként fiatal sztárokat preferáló Hollywoodban megbecsülik tehetségét, arra méltán lehet büszke.
Ezt is szeretjük