Mi történhetett? Sharon Stone régen volt már ilyen gyönyörű
Sharon Stone arcán már nyoma sincs a válás körüli hercehurcának, ismét sugárzik róla a boldogság.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan nők, akik a korral egyre szebbek lesznek. Egy ideig úgy tűnt, Sharon Stone is ebbe a kategóriába tartozik, de aztán jött a válása körüli hercehurca, ami láthatóan megviselte - lefogyott, és az arca is szokatlanul nyúzottá vált.

Most azonban az 52 éves színésznő ismét úgy ragyog, mint jó 15 évvel korábban, a karrierje csúcsán. Már nem szégyelli szarkalábait, hiszen felismerte, azokkal együtt is lehet szexis. De még mennyire!

Sorozatszerepet kapott

Erről bárki meggyőződhet, aki megnézi a legfrissebb képeket, melyek a New Yorkban forgató sztárról a minap készültek.

Sharon Stone ugyanis - ahogy manapság az A-kategóriás színészek körében dívik - epizódszerepet vállalt a Különleges ügyosztály: Esküdt ellenségekben.

- Számunkra egyszerre nagy örömöt és izgalmat jelent, hogy egy olyan volumenű sztár, mint Sharon Stone, felbukkan az Esküdt ellenségekben - lelkendezett a sorozat producere, Dick Wolf.

Egyre fontosabb a család

A fotók alapján egyértelmű, hogy Stone is lelkes, de feltehetően nem annyira a szereplés hozza lázba, sokkal inkább, hogy gyerkőceivel lehet.

Kisebbik fiai ugyanis meglátogatták mamájukat két forgatás között, így nem csoda, ha a szőke sztár még az egyszerű fekete ruházat ellenére is sugárzott a boldogságtól.

Mint az tudvalevő, 2008 szeptemberében a bíróság úgy döntött, volt férjénél, Phil Bronsteinnél jobb helyen lesz közösen örökbe fogadott fiuk, a kilencéves Roan, így a sztárnak előbb a férfivel kell megbeszélnie, mikor lehet a poronttyal. Lairdet, valamint egy harmadik fiúcskát, Quinn Kellyt a színésznő a saját nevében adoptálta.

Sharon Stone egyébként mostanában keveset forgat, a hírek szerint rákbeteg édesapját ápolja otthonában, miután a szüleit magához költöztette, hogy minél jobb körülményeket tudjon nekik biztosítani.
Ezt is szeretjük