„Egy fillérem nem maradt” - Undorító, mit műveltek Sharon Stone-nal az agyvérzése után

Sharon Stone már nem ugyanaz a nő az agyvérzése óta.

Sharon Stone az agyvérzése után
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sharon Stone legújabb interjújában arról beszélt, milyen módon változtatta meg az egész életét az agyvérzése. Mint kiderült, rengeteg ember kihasználta, míg ő próbált felépülni.

Sharon Stone élete az agyvérzés után

A 66 éves színésznőt a The Hollywood Reporter újságírója kérdezte, az agyvérzése is szóba került. A színésznő 2001-ben került kórházba, miután egy verőér elszakadt az agyában. Kilenc napon át vérzett az az ér. Bevallotta, sokan arra számítottak, hogy nem éli túl a stroke-ot.

- Sok ember azt hitte, hogy meghalok - fogalmazta, majd hozzátette, hogy egy halálközeli élményben volt része, egy buddhista szerzetes azt mondta neki, hogy a saját testébe reinkarnálódott vissza, ezzel egyet is ért, mert teljesen megváltozott a szaglása, a látása, a tapintása, éveken keresztül még olvasni sem tudott.

Összesen hét évébe telt, mire teljesen felépült, addig teljesen visszavonult a filmezéstől, hiszen újra meg kellett tanulnia olvasni, járni. Sajnos sokan nem voltak vele emberségesek.

- Ez idő alatt többen kihasználtak engem. A sikereim miatt 18 millió dollárt tettem félre, de amikor visszakaptam a bankszámlám, az összes pénzem eltűnt róla. A hűtőm, de még a telefonom is más emberek nevén volt. Egy fillérem nem maradt.

Az újságíró arra is rákérdezett, hogy sikerült túljutnia ezen a mélyponton.

- Elhatároztam, hogy a jelennek élek, és mindent elengedek. Úgy döntöttem, hogy nem ragaszkodom a betegséghez, a keserűséghez vagy a haraghoz. Ha beleharapsz a keserűség magjába, az soha nem hagy el téged. De ha kitartasz a hit mellett, még ha ez a hit egy mustármag méretű is, túl fogod élni. Ezért most az örömnek és a célnak élek.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük