Shannen Doherty így néz ki a rák után - Már gyönyörűen visszanőtt a haja

Újra a régi a Bűbájos boszorkák egykori sztárja.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 sztárjánál, Shannen Doherty-nél 2015-ben diagnosztizáltak rákot. A kezeléseket azonnal megkezdték, azonban a színésznő teljesen összeomlott, amikor még a gyönyörű, hollófekete hajától is meg kellett válnia, hiszen a kemoterápia során nagy része kihullott.

Visszanyerte a régi külsejét

A sztár az Instagram-oldalán dokumentálta a kezeléseket és a gyógyulási folyamatot is: megosztotta a rajongókkal a jó és a rossz pillanatokat egyaránt. Szerencsére sikerült legyőznie a gyilkos kórt, és már a külseje is olyan, mint régen. A legfrissebb fotóját elnézve már a haja is visszanőtt a régi hosszára, és újra egészségesnek, kiegyensúlyozottnak tűnik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Me and my 3 amigos just hanging on a ferry.

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

Pedig ez nem mindig volt így, többször osztott meg megrázó felvételeket magáról, melyeknél kifejtette, hogy úgy érzi, bele fog halni a betegségébe:

- A kemo utáni nap nem mindig olyan jó. Néha nem tudok táncra perdülni, enni, vagy egyáltalán arra gondolni, mit hoz a holnap. Néha úgy érzem, bele fogok halni. Két napig vagy akár hat napig is szenvedek, de aztán megint erőt önt belém a remény - írta az Instagram-oldalán egy olyan felvételhez, melyen a kórházi ágyban zokog. Édesanyja és férje, Kurt Iswarienko tartották benne a lelket, és mellette álltak a legsötétebb órákban is.

Azóta visszatért az élete a megszokott kerékvágásba, és, habár a betegség állítása szerint megváltoztatta, és felnyitotta a szemét, igyekszik nem rettegésben élni az életét, hogy mikor tér majd vissza ismét az oly sok életet követelő kór. Már forgatni is elkezdett, legutóbb a Gyilkos játékok című sorozatban láthattuk, ami az 1988-as klasszikus alapján készült.

Ezt is szeretjük