Szívszorító fotó a rákbeteg színésznőről! Édesanyja viseli gondját

Napról napra egyre rosszabbul néz ki a rákkal küzdő sorozatsztár, Shannen Doherty.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shannen Doherty tavaly augusztusban osztotta meg a rajongóival a szomorú hírt, hogy a szervezetét megtámadta a rák. A színésznő azóta harcol a gyilkos kórral, rendszeresen dokumentálja a kezeléseket és az aktuális állapotát, hogy erőt adjon a hasonló betegségben szenvedő követőinek. A Bűbájos boszorkák sztárjának legfrissebb fotója különösen aggodalomra ad okot: a színésznő megmutatta, hogy már minden szál haja kihullott a kezelésektől, és édesanyja segítségére szorul.

Képeken Shannen Doherty küzdelme a rákkal

A színésznő mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje a legrosszabbat, azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy az utolsó erejével is küzdeni fog, és nem nyugszik, amíg le nem győzi a betegséget. Nézd meg a kemoterápián készült szívszorító felvételeket!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük