Szívszorító üzenet a kórházból! A rákos színésznő így vívja küzdelmét a halálos kórral

Shannen Doherty tovább harcol.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shannen Doherty újabb szívszorító felvételt posztolt az Instagramra a rákkal vívott fájdalmas küzdelméről. A néhány másodperces fekete-fehér videó a kemoterápiás kezelésén készült, amint egy injekciót kap az egyik nővértől.

A Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja a poszt alá írt szövegében mérhetetlen háláját fejezte ki az Angeles Klinika orvosainak és nővéreinek, akik rengeteget segítenek neki, miközben emberfeletti erővel vívja harcát a halálos kórral.

 

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett videó,

 

"Kemo-nap. Szerencsés vagyok, hogy ilyen remek csapatom van. Dawn már az elejétől fogva vigyáz rám dr. Piróval, Joyce-szal, Rosie-val, Kathyvel és mindenki mással együtt a klinikán. Nem élvezem a kemo-napot, a tűket a mellkasomban, de egy ilyen csapattal nem is olyan rossz. Figyelj arra, hogy ne csak az onkológusoddal légy jó viszonyban, hanem azzal az emberrel is, aki felügyeli a kemoterápiádat. Köszönöm, Angeles Klinika" - üzente Instagram-oldalán.

A 45 éves amerikai színésznőnél 2015 márciusában diagnosztizáltak mellrákot, a hírt azonban csak augusztusban osztotta meg a közvéleménnyel. Idén májusban masztektómián esett át, ennek ellenére a rák átterjedt a nyirokrendszerére.

Shannen Doherty ezzel párhuzamosan elhatározta, hogy a rákkal vívott harcának minden pillanatát dokumentálja férje, Kurt Iswarienko segítségével, a megrázó fényképeket az Instagram-oldalán teszi közzé. Rajongók ezrei szurkolnak neki, hogy mielőbb felépüljön, de a kemoterápia után sugárkezelés vár rá.

Shannen Doherty küzdelme a rákkal

Shannen Doherty másfél éve küzd a rákkal. Nézd meg a kemoterápián készült szívszorító felvételeket!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük