A rák lassan legyőzi a színésznőt! Könnyek között mesélt róla az esti műsorban

Shannen Doherty mellrákja máshová is átterjedt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenkit ledöbbentett, amikor a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja, Shannen Doherty bejelentette, hogy másfél éve küzd a mellrákkal. Hogy legyőzze a betegséget, még az egyik mellét is leműtötték, azonban már túl késő volt: a rák továbbterjedt a testében. A sztár az Entertainment Tonightnak nyilatkozott élete legkeményebb harcáról:

- Sokkolt, amikor kiderült, hogy az sem volt elég, hogy levették a mellemet. Hatalmas trauma volt, elhihetik. De élni akarok, és küzdök, amíg az erőmből telik. Most kemoterápiára járok, aztán pedig elkezdjük a sugárkezelést. A legrosszabb, hogy nem tudom, jobb lesz-e valaha. Ráadásul borzasztó, hogy ennek ki kell tennem a szeretteimet is - árulta el a műsorban, könnyek között.

Sztárok, akik rákkal küzdenek

Sajnos nem Shannen Doherty az egyetlen, aki rákkal küzd, képes összeállításunkban megnézheted azokat a sztárokat, akiket hozzá hasonlóan megtámadott a betegség.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük