Shannen Doherty így néz ki most - Legyőzte a rákot a Bűbájos boszorkák színésznője

A 48 éves színésznő friss fotóját agyondicsérik a kommentelők.

shannen-doherty-rak-utan-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borzalmas időszakot tudhat maga mögött a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sorozatok színésznője: Shannen Doherty hosszú ideig küzdött a mellrákkal, amit ugyan szerencsére túlélt, de a betegség teljes mértékben megváltoztatta az életét, a gondolkodásmódját és a külsejét is.

Így néz ki a rákos betegsége után

Amikor a sztár haja csomókban hullani kezdett, úgy döntött, hogy megelőzi a problémát, és leborotválja az egészet. Sírva nézte végig, ahogy hollófekete fürtjei a padlóra hullanak, de elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, túléli a betegséget, és rendbe hozza az életét.

A műtéteknek, a kemoterápiának és a sugárkezelésnek köszönhetően a sztár ma már rákmentes, habár azért még havonta ellenőrizteti, hogy nem ütötte-e fel a fejét a betegség ismét a szervezetében. Ennek ellenére már megpróbálja tovább élni az életét, és nem szeretné, ha az állapota miatt nem lenne megint a régi önmaga.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Band photos #bh90210

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

A forgatásba is belevágott, a Beverly Hills 90210 folytatásában - ami a BH90210 címet kapta - tűnik fel a régi sorozatbeli kollégák oldalán. Ian Ziering, Jason Priestley és Brian Austin Green is visszatérnek a szériába, egyedül szegény Luke Perry marad le a forgatásról, ő ugyanis márciusban elhunyt agyvérzése után.

A találkozóról már posztolt néhány fotót a színésznő, amin az egész stáb látható, a rajongók azonban annak örülnek a legjobban, hogy ő ismét újra a régi. A haja is teljesen visszanőtt, és kicsit fel is szedett, amit öröm látni, hiszen a betegsége idején nagyon lefogyott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And just like that, the twins are back.

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

A rajongók sem győzik dicsérni a képet - ilyen kommentek születtek a fotója alatt: "Gyönyörű vagy, Shannen! Igazi harcos! Csak így tovább", "Őszintén reméltem, hogy sikerül legyőznöd a rákot, jó látni, hogy ismét a régi fényedben tündökölsz", "Hidd el, a betegség csak erősebbé tett! Bármire képes vagy, ezt sohase feledd" - írták a követői.

Sztárok, akik felgyógyultak a rákból

Nem ő az egyetlen, aki sikerrel legyőzte a betegséget, íme még öt harcos, akik felülkerekedtek a rákon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük