Ez tényleg szerelem! Már nem titkolja új párkapcsolatát az ismert énekesnő
Shakira és Gerard Piqué pár hete vállalták fel szerelmüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kolumbiai szépség, Shakira a jelek szerint túltette magát korábbi kapcsolatán, és kész a nyilvánosság elé lépni új szerelmével, a spanyolok egyik legszexisebb focistájával.

Nem bújtak el a fotósok elől
Kéz a kézben sétáltak

Nem tudni, ki a nagyobb mázlista, az FC Barcelona világbajnok hátvédje, Gerard Piqué vagy a dögös énekesnő, Shakira. Tény, hogy a Barcelona utcáin kéz a kézben sétálgató tüzes latina és a spanyol óriás első látásra is irigylésre méltóan szép párt alkotnak.

Ragyog a boldogságtól

A focista és az énekesnő a 2010-es labdarúgó-világbajnokságon habarodtak egymásba, amelyen a 24 éves Pigué játékosként, Shakira pedig fellépőként volt jelen Waka Waka című dalával.

Latin bulvárkörökben tulajdonképpen már nyílt titok volt kettejük románca, de a kolumbiai szépség a világ előtt csak pár hete vállalta fel először érzéseit, amikor a Twitteren bemutatta rajongóinak szerelmét.

- Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek a férfit, aki napfényt hozott az életembe - írta Shakira szerelmes bejegyzésében.

Nemcsak a költői szavak, gesztusaik és mosolyuk is arról árulkodik, hogy nagyon odavannak egymásért.

Maratonit hagyott maga mögött

Shakira és exbarátja, Antonio de la Rúa 11 évig voltak együtt, és - bár papíron nem voltak házasok - elválaszthatatlannak tűntek. Tavalyi szakításukkal híre meg is lepte a közvéleményt, hiszen a rajongók gyakorlatilag már borítékolták kettejük esküvőjét.

A 34 éves énekesnő nem haraggal vált el kedvesétől, hiszen azóta is többször látták őket együtt, baráti csevegés vagy ebéd közben.

Valószínűbb, hogy a kapcsolatuk egyszerűen csak kihűlt, az új fellángolás pedig csak meggyorsította a szakítást. Az mindenesetre szemmel látható, hogy Shakira kivirult az új szerelemtől.

Piqué egyébként a spanyol nők nagy kedvence, 192 centis, impozáns termetével és kék szemével több csinos modellt és hírességet elbolondított már.

Az énekesnő jelenleg The Sun Comes Out elnevezésű világkörüli turnéján dolgozik - melynek keretében május 5-én Budapesten is fellép -, a katalán szépfiú pedig csapatával a spanyol bajnokság és a Bajnokok Ligája meccseire készül.

Ezt is szeretjük