"Egy igazi hisztérika" - A színésznőt minden filmes partnere utálta
Sokaknál kihúzta a gyufát az évek során nehéz természete miatt Katherine Heigl.

nagykep?cikkid=162600&kep=seth-rogen-katherine-heigl-hiszterika-
beauty and style
Top olvasott cikkek

A romantikus vígjátékok egyik koronázatlan királynőjével korántsem olyan egyszerű az élet, ahogy a filmjeiből tűnik. Katherine Heiglt egyik kollégája sem kedvelte bevallottan borzasztó természete miatt. A Grace klinikából is emiatt kellett távoznia: a színészgárda többi tagja nem bírta tovább elviselni folytonos kirohanásait.

Seth Rogen sem rajongott érte, akivel a Felkoppintva címben játszottak együtt, ami nem is csoda, hiszen a színésznő egy interjúban nagyon lejáratta a sztárt, szexistának bélyegezve meg őt is és a filmet is. Rogen akkor szűkszavúan csak annyit nyilatkozott róla, hogy egy igazi hisztérikának tartja, és örül, hogy befejezték a közös munkát. Legutóbbi interjújában újra előkerült a téma, a színész pedig azt mondta, hogy már egyáltalán nincs benne harag, egyszerűen nem jöttek ki jól, az ilyesmi előfordul.

Hollywood legnagyobb hisztérikái

Katherine Heigl először vallotta be, hogy rossz természete miatt szúrta el a renoméját A Grace klinika forgatása alatt, illetve utólag is bocsánatot kér kollégáitól és a rendezőgárdától, amiért ennyire megnehezítette mindenki munkáját. Nézd meg, kiket tartanak a legnagyobb hisztérikáknak Hollywoodban!

Ezt is szeretjük