Selena Gomez ennyire más smink nélkül: Taylor Swifttel szelfizett együtt

Selena Gomez natúr arccal is gyönyörűen fest legjobb barátnője oldalán.

selena-gomez

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Különleges szépség, természetesség és pozitív kisugárzás - ezekkel a jelzőkkel tudnánk a legjobban leírni Selena Gomez megjelenését. Az énekesnő közösségi oldala nem csupán a tökéletesen beállított fotóktól roskadozik, olykor megoszt pár natúrabb, természetesebb fotót is magáról.

Ezeknek a tartalmaknak a kommentelők is mindig örülnek, hiszen kedvencük inspirálja őket abban, hogy természetesen is vállalják önmagukat és a valódi énjüket.

Selena Gomez smink nélküli fotója

Selena Gomez már tinédzser kora óta nagyon jó viszonyt ápol Taylor Swift énekesnővel, akivel legjobb barátnők is. A 31 éves szépség az Instagram-oldalára posztolt egy közös szelfit, amelyen éppen kolléganőjével együtt ölelik át egymást a tengerparton. Taylor Swift puszit nyomott az énekesnő arcára, miközben Selena csücsörítve mosolygott a kamerába. A fotó különlegessége abban rejlett, hogy Selena Gomez festék nélküli arccal szerepelt rajta, egy gramm festék sem takarta el a valódi szépségét.

„Ő az én legjobb barátnőm, egy igazi rosszaság!” - fűzte viccesen a tartalomhoz az énekesnő.

A rajongók közül többen megjegyezték, hogy mennyire inspiráló a barátságuk, ahogyan az énekesnő smink nélküli, teljesen természetes arca is.

„Sokkal szebb vagy így természetesen, én mindig imádtalak azért, amit képviseltél! Taylor Swiftet pedig miattad kedveltem meg az évek során.”

„Ilyen két inspiráló, nagybetűs nő az én olvasatomban! Fantasztikusak vagytok mindketten!” - írta egy kommentelő. 

Gisele Bündchen smink nélkül

Gisele Bündchen megmutatta, hogy néz ki smink nélkül.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük