Megdöbbentő! Végül mégiscsak elválik Sean Penn
Megcsalta feleségét
Penn néhány napja adta be a válópert, de hetek óta azt beszélik, hogy egy fiatalabb színésznővel csalja feleségét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is megírtuk alig több mint egy hónapja, hogy Sean Pennt randizás közben meglehetősen összemelegedve kapták rajta Natalie Portman színésznővel.

Középen: Sean Penn Petra Nemcova párjaként

Az akkori pletykákat nem erősítették meg hivatalosan, ám most úgy néz ki, a szemtanúk beszámolójának és a szóbeszédnek lehetett némi valóságalapja, Sean Penn ugyanis beadta a válópert!

Gyerektartást sem akar fizetni

A 48 éves sztár a San Fransisco melletti Marin County-ban nyújtotta be az iratokat, amelyekben az összeegyeztethetetlen különbségekre hivatkozó válási kérelem mellett még azt is kérvényezte, hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie, mivel két közös gyermekük felügyeleti jogát is szeretné megkapni.

Nem először akar elválni

Nem ez az első alkalom, hogy Penn válni akar feleségétől, Robin Wright-tól, akivel a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján kezdett járni, és 1996-ban házasodott össze.

Először ugyanis 2007 karácsonya után adott be a kétszeres Oscar-díjas színész válási kérelmet, de 2008 áprilisában végül megszakították a procedúrát.

Akkoriban Petra Nemcova szupermodellel hozták hírbe a sármos szívtiprót, de a néhány hónap szünet után a felesége végül megbocsáthatott neki, különben miért vetettek volna véget a válásnak.

Ám most nagyon úgy néz ki, hogy Penn 13 éve tartó házasságának vége, de arról, hogy ehhez pontosan mi köze lehet Natalie Portmannek, biztos információt egyelőre nem lehet tudni.

Ezt is szeretjük