Elképesztő fotó! Drámaian megváltozott Sean Penn, alig lehet ráismerni
Sean Pennt a közelmúltban meglehetősen fura sminkben, rúzzsal és parókában kapták lencsevégre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Láttuk már nem is egyszer, hogy a sztárok mennyi mindenre képesek egy-egy szerep kedvéért, legyen szó akár hízásról, akár fogyásról, netán megcsúfulásról. Robert De Niro, Christian Bale és Charlize Theron ezt mind-mind bevállalta, alakításukat pedig méltán őrizték meg emlékezetükben a nézők.

Néhány napja Sean Pennt kapták lencsevégre Dublinban, ahol alig lehetett ráismerni az ötvenéves amerikai színészre, köszönhetően a parókának és a sminknek, melyek segítségével a világhírű sztárból egy feltűnően nőies karaktert csináltak - ám ennek pontos okára egyelőre nem derült fény.

Egy rocksztárt alakít

Penn jelenleg a This Must Be the Place című drámát forgatja Írországban. A filmben egy visszavonult, ám tehetős Cheyenne nevű rocksztárt formál meg. Cheyenne megpróbálja felkutatni azt a bujkáló, egykori náci katonát, aki az auschwitzi haláltáborban megalázta édesapját.

A felkavarónak ígérkező lélektani dráma az olasz Paolo Sorrentino első angol nyelvű rendezése, aki az elmúlt években olyan filmekkel vívta ki a szakma és a nézők tiszteletét, mint A felesleges ember, A szerelem következményei és az Il Divo - A megfoghatatlan.

Kiváló színészgárda

Sorrentino meglehetősen erős színészgárdát szerződtetett filmjéhez, a két Oscar-díjas Penn mellett feltűnik a filmben ugyanis Frances McDormand, Harry Dean Stanton és Bono lánya, Eve Hewson is, a zenét pedig David Byrne írja.

A film bemutatójának dátuma egyelőre nem ismert, de Madonna exférjét addig is láthatjuk majd a The Tree of Life című moziban Brad Pitt oldalán, illetve a Fair Game című politikai thrillerben, ahol Naomi Watts a partnere.

A szívtipró néhány hete azzal került a címlapokra, hogy a bíróság véglegesítette válását Robin Wright Penntől, aki 13 éven keresztül volt a felesége, és aki tavaly augusztusban nyújtotta be a válókeresetet.

Ezt is szeretjük