Bevallotta, meleg a Will és Grace sármos szívtiprója
Sean Hayes sorozatsztárról már régóta pletykálták, hogy a saját neméhez vonzódik, ám hivatalosan ezt a közelmúltban ismerte be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár manapság egyre többen fogadják el, ha valaki a saját neméhez vonzódik, a sztárok és a közismert személyiségek nem igazán szeretik bevallani a nyilvánosságnak másságukat. Ez érthető is, hiszen a homofóbiával sok rajongó nem tud mit kezdeni, ami pedig könnyen gyűlöletbe csaphat át.

Nem véletlen, hogy a legendás Richard Chamberlain például évtizedeken keresztül következetesen titkolta melegségét, Ruppert Everett pedig karrierje lassú leépülését magyarázta azzal egy régebbi interjújában, hogy balga módon bevallotta homoszexualitását.

Évek óta tartó találgatások után vallott

A fentiek tükrében kifejezetten nagy eseménynek számít, hogy Sean Hayes végre bevallotta, hogy meleg. A 39 éves amerikai színész az Advocate magazinnak adott egy interjút, amiben kendőzetlenül elmondta, hogy a férfiakhoz vonzódik, a hír pedig pillanatok alatt bejárta a világot.

A Will és Grace egykori szívtiprójáról már évek óta rebesgették, hogy titokban talán a saját neméhez vonzódik, ám hivatalosan ezt Hayes eddig még sosem ismerte be. A találgatásokra többek között az nyújtott alapot, hogy a jóképű színész gyakran formált meg homoszexuális karaktereket, miközben semmit sem volt hajlandó nyilatkozni a magánéletéről.

Nem akarja, hogy a magánéletével foglalkozzanak

- Ha az emberek azt látják, ahogy Jacket alakítom a sorozatban, azt akarom, hogy elhiggyék, ő egy meleg karakter. Miután véget ért a Will és Grace, és egy hetero szereplőt játszom el, azt szeretném, hogy ugyanezt gondolják.

Ha engem látnak egy moziban, amiben szerepelek, és az első gondolatuk az, hogy vajon kivel alszom együtt, akkor nem is az alakításomat figyelik, hanem a személyiségemet – nyilatkozta Hayes.

A színészt legközelebb a BiCoastal című drámában láthatjuk majd, amiben egy Los Angeles-i házas férfit alakít, aki egyszer csak beleszeret egy New York-i férfiba.

Ezt is szeretjük