Megrendítő friss fotókon a 86 éves Sean Connery - Így néz ki ma az első James Bond
A 86 éves Sean Conneryt New Yorkban kapták lencsevégre a közelmúltban.

sean-connery-cover-1
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sean Connery 2003-ban állt utoljára a kamerák elé A szövetség című fantasztikus filmben, ám hivatalosan csak 2012-ben vonult vissza. A 86 éves skót színész az elmúlt években alig jelent meg a nyilvánosság előtt, a közelmúltban mégis sikerült lencsevégre kapniuk New York utcáin, nem sokkal azután, hogy távozott az egyik borbélyüzletből.

A friss fotók tanúsága szerint James Bond első megformálója már nem igazán tagadhatná le a korát, arról nem is beszélve, hogy szemmel láthatóan le is fogyott, amit még bő nadrágjával és ingével sem tudott leplezni. Ennek ellenére mégis úgy tűnik, hogy a korához képest remek formában van, hiszen könnyedén és fesztelenül rótta New York utcáit.

sean-connery-2017

Sean Connery a színészet helyett a feleségével tölti el idejét, Micheline Roquebrune-t 1975-ben vezette oltár elé, egyetlen fia, Jason azonban nem tőle, hanem első feleségétől, Diane Cilentótól született 1963-ban. Roger Moore májusban történt halála után más sztárokkal együtt ő is megemlékezett néhai kollégájáról.

- Nagyon elszomorodtam, amikor megtudtam, hogy Roger meghalt. Hollywoodi mérce szerint szokatlanul hosszú barátság volt a miénk, tele rengeteg tréfával és nevetéssel. Nagyon fog hiányozni - írta Roger Moore-ról.

Ezt is szeretjük