Ő a legújabb hódítása! Egy ismeretlen szőke nővel kapták le a 4 gyerekes sztárapukát
Seal élvezi a szingliéletet, csakúgy, mint exe, Heidi Klum.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Seal és Heidi Klum 2012. január 22-én jelentették be, hogy elválnak útjaik. Azóta a 41 éves szupermodell és tíz évvel idősebb exe élik a szinglik életét - már amennyire négy gyerek mellett ez lehetséges. A párnak ugyanis három közös gyereke van, Klum kislányát, Lenit pedig, aki más apától született, később vette a nevére a fekete zenész.

Seal és a szőke hölgy
Heidi Klum és Zac Posen

Mindenesetre azért igyekeznek megragadni minden alkalmat, hogy ne csak szülőként, hanem férfiként és nőként is funkcionálhassanak. Heidi Klumot pár hónapja Julian Schnabel Oscar-jelölt filmrendező fiával, a 28 éves Vitóval kapták le Mexikóban. Pár napja pedig az Instagram-követőit háborította fel topless fotójával, melyen Zac Pozen dizájnerrel pózol. "Jaj, mit vegyek fel a ma esti projectrunway részre" - írta a fotóhoz, mely sokak szerint több a soknál, anyaként nem kellene ennyire mutogatnia magát, még akkor sem, ha tökéletes a teste.

Mindeközben pedig Sealt egy ismeretlen szőkeséggel kapták le csütörtökön: a fekete bikinit viselő hölgy láthatóan remekül érezte magát a zenész társaságában a luxusjachton, amikor éppen Szardínia szigeténél hajókáztak. Sőt, bár a lesifotósok láttán Seal visszavonulót fújt - már ami a nyilvános ölelgetést illeti -, útitársa még integetett is a lesifotósoknak.

Szupermodellek

Nézd meg, kik voltak a leghíresebb szupermodellek a nyolcvanas és kilencvenes években!

Ezt is szeretjük