Meghalt a világ legtündéribb sztárkutyusa, Scooter
A kiskutya Scooter névre hallgatott, és egy lábtörés szövődményeibe halt bele fél éves korában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírről számolt be a Metro: 2009. szeptember 4-én fél éves korában elhunyt Scooter, a világ legkisebbként számon tartott kutyája.


A kifejezetten apró termetű máltai fajtához tartozó négylábú a Guiness-rekordok könyve szerint nem birtokolta a fenti címet, ezért ugyanis csak egyéves születésnapja után szállhatott volna versenybe.

Gazdáját, Cheryl McKnightot lesújtotta a cuki csöppség tragikus elvesztése. Scooter a múlt hét közepén ugrott ki gazdája kezéből, és az esés következtében eltörte egyik lábát.

Az aprócska végtagot begipszelték, ám a sérülés miatt kapott gyógyszerek gyomorfekélyt okoztak, ami a kis szőrmók életébe került.

- Az állatorvosok bámulatosak voltak, keményen küzdöttek az életéért – nyilatkozta a gyászoló gazdi, aki éjjelente felkelt, hogy megnézze, minden rendben van-e kis kedvencével.

20 centi hosszú és 8 centi magas volt

A kis állat valóban elképesztő méretekkel rendelkezett: magassága nyolc, hossza 20 centiméter volt, testsúlya pedig nem haladta meg a 400 grammot.  Kedvenc helye egy cipősdoboz volt - végül ebben temette el McKnight a kertjében.

- Ebben aludt, és ébren is sok időt töltött ott. Az állatorvosok felajánlottak egy dobozt, amiben örök nyugalomra helyezhettem volna, de az túl nagy volt.

Mivel én sem találtam megfelelő méretűt, úgy döntöttem, hogy szegény párát kedvenc cipősdobozában temetem el. Virágokat tettem bele, és egy képet egy galambról, hogy az a mennyországba vigye – nyilatkozta szomorúan Cheryl McKnight.

Az idős hölgy hozzátette, hogy Scooter növekedése két hónapos korában állt le, rövid élete során pedig igazi sztár lett belőle.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kis jószág zabálnivaló fényképei bejárták a világot: svájci, malajziai, amerikai, angol, holland és ausztrál magazinok közölték a róla készült képeket.

Ezt is szeretjük