Fejsérülést szenvedett! Baleset érte a forgatáson az ismert színészt
Egy órába telt, mire ellátták Arnold Schwarzenegger fejsérülését, ám a színész folytatta a munkát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Új-Mexikóban a The Last Stand című akciófilm forgatásán érte baleset Arnold Schwarzeneggert.

A sérülésről maga a 64 éves színész osztott meg egy fotót rajongóival a Twitteren, azzal a rövidke megjegyzéssel, hogy egy jelenet közben kissé megsérült. További részleteket nem is árult el.

Hollywood visszacsábította

A felvételen nem tűnik komolynak a homlokán végighúzódó seb, ám az a hír járja, hogy egy teljes órába telt, mire sérülését ellátták. Ezt követően viszont ismét a kamerák elé állt.

Az amerikai sztár hét éven át volt Kalifornia kormányzója, a The Last Stand az első filmje azóta, hogy januárban visszavonult a politikától.

Egy, a mexikói határ közelében élő seriffet alakít, akinek meggyűlik a baja a maffiafőnökkel.

Az akciófilmek királya nagyon fellelkesült attól, hogy ismét filmszerepet játszhat. Szinte naponta oszt meg rajongóival egy-egy érdekes részletet a forgatásról.

Nem csupán a posztjától vált meg

Schwarzenegger nemcsak kormányzói hivatalától vált meg, májusban az együtt töltött 25 év után felesége is bejelentette, külön utakon folytatják életüket. Maria Shriver nyáron a válási keresetet is benyújtotta, miután újabb és újabb részletek láttak napvilágot férje hűtlenségéről.

A legnagyobb botrányt azt okozta, hogy kiderült, a Terminátor egykori háztartási alkalmazottjukat teherbe is ejtette, mégpedig abban az időben, amikor felesége is áldott állapotban volt Christopher fiukkal.

Schwarzenegger le sem tagadhatná házasságon kívül született fiát - a környezetében élők állítólag már kisgyerek korában sejthették, ki az apja valójában.

Ezt is szeretjük