Claudia Schiffer pucéran pózolt és az orgazmusról mesélt
Claudia Schiffer, a szőke szupermodell a ’90-es évek egyik nagy neve volt Cindy Crawford mellett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akkoriban mindenhol Claudia Schiffer nevével és arcával lehetett találkozni, több, mint ötszáz címlapon szerepelt, termékeket reklámozott, sőt, még a színészkedéssel is próbálkozott.


Az ezredforduló környékén azonban a topmodell lassan visszavonult a szerepléstől, és inkább a családjának szentelte életét. 2002-ben hozzáment Matthew Vaughn producerhez, akitől 2003-ban született meg első fia, Caspar, majd rá egy évre Clementine nevű kislányának adott életet.

Vissza a kifutóra

Mivel a gyerekek már nagyobbacskák, úgy gondolta, ideje egy kicsit visszatérni a csillogásba. Még a tavalyi évben Karl Lagerfeld divattervezővel együttműködve részt vett egy fotózáson, most pedig a német Vogue magazin címlapján pózol, félig meztelenül. Bár a sejtelmességet fokozandó, egy macskaálarc takarja szemeit, első pillantásra is beugrik az embernek a jól ismert arc és a hozzá tartozó név.

Schiffer szerint éppen ez az, ami a mai topmodelleknek nem sikerül: hiába bármily híresek, nem tudnak olyan magasságokba emelkedni, mint ők a ’90-es években, Naomi Campbellel és Cindy Crawforddal egyetemben.

- Hogy az ember topmodell lehessen, a világ összes címlapján szerepelnie kell, hogy az emberek felismerjék.

Ez azonban manapság nem lehetséges, főleg azért, mert most a popsztárok és a színésznők uralják a reklámipart. A szupermodell tehát, mint olyan, nem létezik többé – nyilatkozta.

A magazinban található képsorozatot, melynek a sokatmondó Sex címet adták, a világhírű fényképész, Mario Testino készítette a 37 éves szépségről, aki olyan hírességeket kapott már lencsevégre, mint Diana hercegnő vagy Madonna.

És nemcsak a képek szólnak a testiségről, maga a világhírű modell is beavatja az olvasókat a szex rejtelmeibe: többek között bevallja, hogy sosem színleli az orgazmust, és hogy a szeretkezés semmi mással nem pótolható, még cipővásárlással sem.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A szőkeség - aki szerint Sean Connery a világ legdögösebb pasija - azt is hozzátette, nem lényeges a férfi jóképűsége, sokkal inkább, hogy férfiasságot sugározzon, továbbá intelligens és szexi legyen.

Ezt is szeretjük