Kínos! Iszonyúan elhasalt a bájos színésznő
Fotók
A hollywoodi szőkeség, bármilyen tehetséges is, a jelek szerint némely feladatokkal egyelőre nem tud még megbirkózni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár jól megy neki a magas sarkúban tipegés, vannak olyan helyeztek, amelyek még Scarlett Johanssonon is kifognak.

Woody Allen szívesen dolgozik vele
 

Ezúttal azonban nem szó szerinti orra esésről szól a fáma, sokkal inkább átvitten értendő - ami talán még fájdalmasabb a hatalmas ambíciókkal rendelkező színésznőnek.

Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy rendezői debütálása egyáltalán nem oly módon sült el, ahogy szerette volna. Eredetileg a sztárparádét felvonultató – egyebek közt Orlando Bloom, Christina Ricci, Kevin Bacon, Ethan Hawke, Goran Visnjic – New York, I Love You című filmfüzér egyik darabjának direktori munkálatait bízták rá.
Nem illik a képbe

Ám az általa rendezett epizód végül csak a DVD-változaton lesz látható – állítólag azért, mert rettenetesre sikeredett. Persze a mozi producere, Emmanuel Benbihy igyekezett máshogy tálalni a tényt, miszerint Johansson megbukott rendezőként.

- A történetben nem fedezhető fel semmiféle személyes kapcsolat a karakterek között, ráadásul az egész fekete-fehérben lett forgatva. E két tényező révén a végső kisfilm erőteljesen eltér a többitől, ezért volt muszáj kihagyni – nyilatkozta.

Azt is hozzátette, bár lenyűgözte Johansson igyekezete és egyéni látásmódja, végül az utómunkálatoknál és a vágásnál a teljes egészre kellett koncentrálnia, ezért kénytelen volt úgy dönteni, hogy a 24 éves sztár által rendezett részt kihagyja.

A New York, I Love You egyébként a nagysikerű Párizs, szeretlek ötletén alapulva készült. Ám míg a 2006-os moziban a 18 kis epizód a francia fővárosban megeső szerelmekről és egyéb kapcsolatokról mesél, addig az amerikai változat a Nagy Almában élő emberek vonzalmaira koncentrál.
Ezt is szeretjük