Susan Sarandon 62 évesen is bátran levetkőzik
Egy neves fotográfus 23 hírességet vetkőztetett le egy negyvenes éveket idéző fotósorozat kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elnyúlva a padlón, csupán egy vörös tollboa kacér takarásában mindenét megmutatja az Oscar-díjas Susan Sarandon, Timothy White legújabb fotósorozatában.


A 62 éves, kimondottan fiatalos külsejű színésznő csupán egy a 23 sztár közül, akiket a fotográfus rávett, legyenek modelljei a negyvenes éveket idéző felvételeknek.

Egyebek közt Kate Hudson, Cindy Crawford, Vanessa Williams, Angie Harmon és Denise Richards is levetkőzött a képek kedvéért, és a hírességek legtöbbje igencsak merésznek bizonyult.

Tollboa, neccharisnya, magassarkú topánka, pöttyös bikini és selyemsál - másra nem is volt szükség, hogy megelevenedjen a múltbéli hangulat.

Pucérkodás jótékony célból

A pikáns fotók egyébként White Hollywood Pin-Ups albuma részére készültek, és a teljes bevételt jótékonysági célokra fordítják. Annak ellenére, hogy a képeken szereplő hölgyek gyakran szinte semmit sem viselnek, mégis magabiztosságot és hatalmat sugároznak, állítja a fotográfus.

- Minden pin-up művész istenítette a női nemet mindenféle sértő szándék nélkül. Az én pin-up imádatom sosem ingott meg. Számomra egy ilyen hölgy nem egyszerűen a szépséget, hanem a női öntudatot is magában hordozza.

White bevallja azt is, az ilyesfajta álomszerű képek létrehozásánál nem tartja bűnnek, hogy digitálisan is javított a felvételeken a minél tökéletesebb látvány létrehozása érdekében.

Susan Sarandon egyébként nem most először állt a fotográfus lencséje elé, már több mint húsz éves közös múltra tekintenek vissza. Így természetesen elsőre ugrott, amint meghallotta, milyen album készül majd.

- Emlékszem, állandóan ide-oda húzogattam a boát, hogy az mindvégig takarja a melleimet. Az is rémlik, hogy kicsit hideg volt a padló, ahol feküdtem, ráadásul ahogy kihúztam a hátamat, a hajamat hátra kellett fésülni, a boát meg szépen eligazgatni – mesélte a Los Angeles Times-nak a színésznő a fotózás körülményeiről.

Ezt is szeretjük