Gyönyörű nővé serdült Sarah Polley, a Váratlan utazás gyereksztárja
Sarah Polley, a Váratlan utazás szőke Sarája a kamerák előtt vált gyerekből kamasszá, majd érett nővé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Váratlan utazás gyereksztárjaként nézők ezreit meghódító Sarah Polley mára gyönyörű nővé érett, aki sikert sikerre halmozva sem szállt el magától.

Vonásaiban alig látni a változást, hiszen 30 éves korára is megőrizte kislányos báját, félénk mosolya helyett azonban ma már magabiztos megjelenésével hódít.

Élet a sorozat után

Természetes külsejével és visszafogott viselkedésével is kilóg a feltörekvő sztárocskák sorából. Nem plasztikáztat, és intim testrészeit sem mutogatja úton-útfélen, a magazinok hasábjaira inkább szakmai sikerei révén kerül.

A kanadai származású, 1979-es születésű Sarah Polley színész szülei révén már gyerekként belecsöppent a film világába. A nagy áttörést tízéves korában hozta meg neki a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő Váratlan utazás, ahol Sara Stanley-t alakította hat évadon át.

Bár a többi szereplő az 1996-os befejező évad óta nemigen hallat magáról, a színésznőnek sikerült kivívnia a szakma elismerését.

Nem kér Hollywoodból

A szőke színésznőt nem kápráztatja el az álomgyár csillogása, tehetségét pedig csak komoly, igényes alkotásokban hajlandó megmutatni, melyek gyakran éppen a független filmesek munkái.

Egy ilyen kisköltségvetésű mozi miatt mondta le például a Majdnem híres főszerepét is, amelyért aztán Kate Hudson megkapta az Oscart. Ehelyett viszont látható volt egyebek közt a 2005-ös A szavak titkos élete című filmben Tim Robbins mellett, alakításáért pedig jelölték az Európai Filmakadémia díjára.

A szőke tehetség a kamera másik oldalán is kipróbálta magát, legismertebb rendezése a 2006-os Egyre távolabb, Julie Christie főszereplésével. Talán kevesen tudják, de a film forgatókönyvét is ő írta, amiért 2008-ban esélyes volt az Oscarra.

Vágó férjével, David Wharnsbyval 2003-ban házasodtak össze, és többször is dolgoztak már együtt. A filmezés mellett megpróbálnak teljesen hétköznapi, normális életet élni Torontóban.
Ezt is szeretjük