Egyre gömbölyűbb a bájos Sarah Michelle Gellar pocakja

A sorozatsztár egy ideig titkolta, de most már nem fél a nagyközönség előtt is felvállalni terhességét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés bájosabb látvány van, mint egy boldogságtól sugárzó babapocakos nő, akár az utcán jön szembe, akár egy elkapott fotón mosolyog.


Hiszen bármennyire is csillogó művilágban élnek a sztárok, így Sarah Michelle Gellar is, a várandósság ugyanolyan valóságos időszak számukra, mint bárki más számára.

Ősszel fog szülni

Az örömteli aggódás, az izgatott várakozás és a szülés fájdalmasan szép pillanatait megélni – erre vágyik a legtöbb nő, szakmájától függetlenül.

A Buffy, a vámpírvadász szőke sztárja valamikor az ősz folyamán ad majd életet babájának.

A 31 éves színésznőről már májusban felröppent a hír, hogy gyermeket vár, ám ő nem sietett annak megerősítésével – bár nem is tagadta hivatalosan.

Most azonban már ha akarná, sem tudná elrejteni egyre gömbölyűbb pocakját, habár nyilvánvalóan esze ágában sincs titkolni terhességét.

Így aztán a Los Angeles-i Sherman Oaks környékén bárki megcsodálhatta a kényelmes öltözékben kutyát sétáltató szépséget, no és persze kismamasága látható jelét is.

A színésznő egyébként 1997-ben találkozott majdani férjével, Freddie Prince Juniorral a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán, de csak 2000-ben kezdtek el járni. Két évvel később házasodtak össze Mexikóban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár a szakmában továbbra is a Sarah Michelle Gellart használja, hivatalosan Sarah Michelle Prince-nek hívják, miután ötéves házassági évfordulójuk alkalmából felvette férje vezetéknevét.

Ezt is szeretjük