Babától gömbölyödik Sarah Michelle Gellar pocakja
A Buffy, a vámpírok rémjének sztárja a jelek szerint egy kis hercegnővel gyarapodik néhány hónap múlva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztároknál ugyan sosem lehet tudni, de a legfrissebb hírek szerint nem mástól, mint egy aprócska kis jövevénytől domborodik egyre jobban Sarah Michelle Gellar hasa.

Bár Gellar és párja, Freddy Prince junior hivatalosan még nem nyilatkoztak a témában – de nem is cáfolták -, egyre több jel mutat arra, hogy beindult a babaprojekt.

Van takargatnivalója

A 32 éves színésznőt ugyanis csupa gyanús pózban lehetett lekapni legújabb tévéfilmje, a The Wonderful Maladys forgatásán.

Már az is furcsa volt, hogy a korábban stílusosan öltözködő sztár miért éppen egy több mérettel nagyobb kockás ingben mutatkozik. Ráadásul a hasát igyekezett a legváltozatosabb eszközökkel, folyamatosan takarásban tartani. Így aztán hol papírlapok, hol egy méretes sál, hol pedig egy asztal tett jó szolgálatot a szőkeségnek.

Nem tud titkot tartani

Ám a szájára már nem nagyon tudott lakatot tenni a büszke leendő anyuka, a stábtagokkal állítólag több alkalommal is beszélgetett arról, hogyan képzeli el a kis lurkó szobáját – aki valószínűleg kislány lesz.

- Imitt-amott elejtett apró részleteket – mesélte egy stábtag -, arról beszélt, hogy nem akar túl giccses-hercegnős szobát, sokkal inkább egy elegáns bababirodalmat. Ezért többnyire natúr színekben gondolkodik, sötétlila és magenta kiegészítőkkel.

Azért ebbe a kisasszonynak is lesz majd beleszólása, ha máskor nem, úgy hároméves kora környékén már biztosan.

Ezt is szeretjük