Csontos, szétműtött csúfság lett Sarah Jessica Parker
Bár stílusát sokan csodálják, ám ha így folytatja, csak a ruháján átütő csontjait veszik majd észre a rajongók.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker az első színésznő, aki az idő vasfoga elleni küzdelemben szép lassan rákattant a diétára. A Szex és New York mindig jól öltözött Carrie Bradshaw-ja a magánéletben is nagy hódolója a divatnak, ezért nem csoda, ha a vézna modellek láttán maga is a koplalás csapdájába esett.

A sikeres sorozat vegetáriánus sztárja szemmel láthatóan jelentős változáson ment keresztül az elmúlt időszakban. A karjain feszülő bőr alatt hús helyett inkább csak izom domborodik, álláról eltűnt a már megszokott bibircsók, és mintha valahogy mellei is a helyükre kerültek volna.

Bár a 44 éves színésznő szexi kisugárzása mostanra sem veszített erejéből, friss képei arra engednek következtetni, hogy talán komoly önértékelési problémákkal küzd.

Kapuzárási pánik?

A napokban indult el a Szex és New York második részének forgatása, ahol ezek a fotók is készültek. Az Egyesült Államokban 1998-ban kezdték vetíteni az első szériát, míg hazánkba 2002-re jutott el a négy New York-i szingli nő története.

A siker nem is maradt el, sőt, azt lehet mondani, hogy a sorozat bombaként robbant. A tavalyi év meghozta a rajongók számára a moziváltozatot is, amely ismét a sztárság piedesztáljára emelte a főszereplőket.

Nagy nyomás alatt áll ő is

Azok, akik figyelemmel kísérték a Szex és New York epizódjait, jól tudják, hogy az olykor vicces és könnyfacsaró jeleneteken túl bizony a divatra is nagy hangsúly került.

A négy öntudatos nő híres dizájnerek ruhacsodáiban illeg-billeg New York utcáin, és a legrosszabb napjukon sem szűnnek meg szexisek és elbűvölők lenni. Valószínűleg nagy nyomást jelent ilyen hosszú ideig megfelelni ennek a szerepnek, főleg, hogy a főszereplők egyike sem hamvasan fiatal.

Nem is beszélve a rajongókról, akik kedvenc hősnőjüket látják Sarah Jessica Parkerben. Ezért aztán a Carrie-t jellemző kifinomult stílus és makulátlan megjelenés már-már elvárás a színésznő felé, akkor is, ha csak a közértbe ugrik le.

Mivel korábbi filmszerepei révén nem tudott ilyen hihetetlen figyelmet kelteni, valószínűleg mindent bedob annak érdekében, hogy a siker folytonossága megmaradjon. Elképzelhető, hogy ezért edzi magát csontsoványra a bájos mosolyú sztár, a szépészeti beavatkozásokról nem is beszélve.

Tény és való, ha így folytatja, lassan elfogy a képernyőről, és a filmben felvonultatott ruhaköltemények is úgy fognak állni rajta, mintha egy vállfán felejtették volna őket. Remélhetőleg a forgatáson valakinek feltűnik majd a probléma, és a sztár tudtára adja, hogy neki erre semmi szüksége nincs. Akkor lenne csak igazán kerek a világ!

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Szex és New York második része előreláthatóan 2010 májusában kerül a mozikba. Addig pedig izgulhatnak a rajongók, hogy kiálló csontú kedvencük bírja a strapát!
Ezt is szeretjük