Holtrészegen tántorgott haza Sarah Harding
Sarah Harding megállás nélkül nyakalta a koktélokat, ennek aztán az lett a vége, hogy alig állt a lábán, mikor hazafelé indult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Hardingot szerdán kapta lencsevégre valamelyik lesifotós, amint meglehetősen részegen tántorgott a londoni éjszakában.

A JLS nevű fiúbanda, valamint Sarah Harding a buli után hazafelé tántorogva

A 27 éves brit énekesnő a Kanaloa nevezetű polinéz étteremben és klubban bulizta végig éjszakát, melynek során megállás nélkül, órákon át nyakalta a koktélokat a The Sun beszámolója szerint.

Nem igazán sikerült egyenesen mennie

A fentiek tükrében nincs is mit csodálkozni azon, hogy a népszerű celebmaca a parti végeztével alig állt a lábán, köszönhetően a tömérdek alkoholnak. Amikor aztán Sarah hazafelé vette az irányt, bizony minden egyes lépéssel alaposan meg kellett küzdenie, nehogy egy óriásit hasaljon bódultsága miatt.

A féktelen mulatozásban mindvégig vele volt pasija, Tom Crane, de olyan sztárvendégek is részt vettek még a buliban, mint a JLS és a Sugababes nevű együttesek. A helyszínen készült fotók tanúsága szerint a hangulattal nem volt baj, ám az simán elképzelhető, hogy a többi popsztárnak is meggyűlhetett a baja a gravitációval a hazatérés során. A DJ-ként tevékenykedő Crane és szerelme állítólag titkos esküvőt terveztek még a nyáron, ám erről hivatalos beszámoló azóta sem érkezett.

Megcsalta pasiját

A pár tavaly már szakított egyszer, miután kiderült, hogy Harding összeszűrte a levet egyik háttértáncosával, ám nem sokkal később újra összejöttek.

Az esküvői tervekkel kapcsolatos szóbeszéd azt követően terjedt el, hogy a Girls Aloud énekesnőjét ujján egy óriási gyémántgyűrűvel fotózták le.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A Look magazin nyári értesülései szerint Sarah alig várta, hogy Mrs. Crane lehessen, ám az esküvőre a mai napig nem került sor.
Ezt is szeretjük