Hamarosan 50 éves! Merészen felvágott ruhában jelent meg a színésznő
A velencei fesztivál szépe volt
Sandra Bullock lenyűgöző volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerda este Sandra Bullock és George Clooney Gravitáció című filmjének díszbemutatójával elindult a 70. Velencei Filmfesztivál. Idén 20 film versenyez az Arany Pálmáért, a kritikusok szerint pedig nehéz dolga lesz a Bernardo Bertolucci rendező által vezetett zsűrinek, mivel még sohasem volt ilyen erős a mezőny.

A nyitó filmben, a Gravitációban - mely 2013. október 3-án kerül a magyar mozikba - egy űrséta során hajójukról leszakadó, a végtelenben sodródó asztronauták látványos és meghökkentő kalandjait filmesítette meg a rendező, Alfonso Cuaron. A filmkritikák máris elismerően nyilatkoztak az alkotásról, főleg, hogy a rendező kijelentette, nem volt hajlandó új világot teremteni, így mindent élethűen leutánoztak az űrállomásról.

A vörös szőnyegen végigvonult főszereplők is lenyűgözték a rajongókat, viszont több újság is kiemelte, mennyire lefogyott Sandra Bullock. A képein ugyanakkor mindezt mi nem fedeztük fel, egyszerűen elragadó volt a 49 éves színésznő merészen felsliccelt ruhájában.

Elővette szexi énjét!

Sandra Bullock a Női szervek berlini bemutatójára érkezett bőrszoknyában, ezzel végleg maga mögött hagyva a szomszéd lány imidzsét.

Ezt is szeretjük