Baleset Sandra Bullock filmjének forgatásán! Kórházba vitték a sérülteket
Friss hír
Sandra Bullock filmjének forgatásán egy busz belerohant egy kamionba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Július 9-én reggel káosz lett úrrá Sandra Bullock új filmjének forgatásán Bostonban, miután egy busz belerohant az egyik, éppen parkoló filmes kamionba.

Amint a Dailymail hírül adta, a baleset tegnap reggel fél tíz körül történt, és legalább 11 embert szállítottak kórházba.

15 sebesült

Öt percen belül hat rohammentő érkezett a helyszínre, hogy ellássák a járdán fekvő sebesülteket, de szerencsére senki sem szenvedett életveszélyes sérüléseket, így életmentő beavatkozásra nem volt szükség.

Összesen 15 ember sérült meg, főként utasok, továbbá a busz sofőrje, de rajtuk kívül az egyik stábtag is ellátásra szorult, aki az ütközéskor éppen a filmes teherautóban tartózkodott.

A buszt üzemeltető bostoni tömegközlekedési vállalat szóvivője, Joe Pesaturo megerősítette, hogy a 15 ember hát- és nyakfájdalmakra panaszkodott, de komolyabb baja senkinek nem esett.

Sandra Bullock nem sérült meg

A The Heat című vígjátékban Sandra Bullock egy FBI-ügynököt alakít, a tegnapi forgatási napon azonban nem vett részt, így nem volt jelen a baleset idején.

Az eset körülményeit még vizsgálják, így további részleteket nem tudni. Az egyik utas, elmondása szerint, furcsa zajt hallott, rögtön az ütközést követően.

- Amikor meghallottam ezt a hangot, minél előbb ki akartam jutni a buszból, mert azt hittem, fel fog robbanni - mondta, de szerencsére félelmei nem igazolódtak be, és nem történt nagyobb katasztrófa.

A vígjátékot 2013 előtt biztosan nem láthatja a moziba járó közönség, előtte azonban a Gravity című sci-fiben találkozhatunk a 47 éves színésznővel. Utóbbiban George Clooney oldalán tűnik majd fel a vásznon.
Ezt is szeretjük