Megint összetörték a színésznő szívét! Nem ez az első alkalom, hogy Sandra Bullock a padlóra került
Rossz hírt kapott egy szerettéről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyönyörű amerikai színésznő, Sandra Bullock szíve ismét összetört, ugyanis nagyon rossz híreket kapott egy számára fontos férfiról.

Az egyik utolsó fotó hármukról
Sandra Bullock fiával és édesapjával

A 50 éves színésznő, aki édesanyját 15 éve veszítette el rákban, most édesapja állapota miatt aggódik.

Ki sem lép a házból

A National Enquirer szerint a 90 éves John Wilson Bullock egészsége az elmúlt hetekben annyira megromlott, hogy még a házat is képtelen elhagyni.

- Nincs jól. Három hónappal ezelőttig minden rendben volt, de most nincs. Sandra összetört - nyilatkozta a magazinnak a színésznő nagybátyja, Jess.

Az idős férfinak már régóta segítségre volt szüksége a mozgáshoz, Sandra gyerekkorában ugyanis súlyos baleset érte virginiai farmjukon.

Egy rossz mozdulat miatt lezuhant a traktorról, amelyet vezetett, és az óriási gép alá szorult, ami eltörte a lábait, számos csigolyáját, és az egyik karját is majdnem levágta.

A szerencsének köszönhetően sikerült megmenekülnie, de újra meg kellett tanulnia járni, teljesen pedig nem tudott felépülni. Ez a baleset azóta is rengeteg problémát okoz neki.

Az alabamai házának szomszédságában élők azt mondják, utoljára akkor látták John Wilson Bullockot, amikor Sandra születésnapi bulit rendezett neki a 90. születésnapjára, ahová kétszáz vendéget hívott meg.

Ezt is szeretjük