Váratlan fordulat! Sandra Bullock 17 évvel fiatalabb kollégájával randizgat?
Részletek!
Sandra Bullock a hírek szerint Chris Evansszel jár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010-es válása óta egyetlen férfi volt Sandra Bullock életében, méghozzá a kisfia, Louis.

Az utóbbi időben azonban mind többet látni az Amerika kapitány sztárjával, Chris Evansszel.

Bullock álmai nője

A 32 éves színész egy korábbi interjújában bevallotta, Sandra Bullock volt tinédzserévei álma, gyakran fantáziálgatott arról, hogy összejön a színésznővel.

- Hetedikes voltam, amikor láttam a Féktelenül című filmjét, és akkor már tudtam, hogy Sandra A Nő, csupa nagybetűvel - nyilatkozta a Playboynak Evans.

A 49 éves Bullock egyik barátja az E! Newsnak elmondta, hogy még hivatalosan nincsenek együtt, de a kapcsolat ismerkedési fázisában vannak. Élvezik egymás társaságát, együtt járnak szórakozni vagy vacsorázni.

- Még nem akarnak semmilyen címkét ragasztani erre, Sandra azonban azt mondta, nagyon kedvelik egymást - mondta a barát.

Az ilyen nők taszítják Chris Evanst

Chris Evans a Women's Health magazinnak adott 2012-es interjújában bevallotta, a számára tökéletes nő szereti a gyerekeket.

- Találkoztam már pár hihetetlenül jó nővel, de aztán mindről kiderült, hogy ridegek és kemények. Az a nő, akit majd elveszek, igazi nő kell, hogy legyen, puha, melegszívű, családanyának való. A szerénység nagyon vonzó a számomra.

Nincs annál taszítóbb, mint amikor egy lány saját magát fényezi, csak hogy bókokat kapjon. De nagyon bírom azokat a lányokat, akik kifigurázzák saját magukat. Ha nem tudsz magadon nevetni, akkor mi értelme van az egésznek? - mondta.  

Ezt is szeretjük