Oltár elé áll Sandra Bullock és fotós kedvese? Nagyban tervezik az esküvőt
Kiderült, hogy akar összeházasodni a sztárpár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock 2015 januárjában ismerkedett meg Bryan Randall-lel, aki a kisfia születésnapi fotóit készítette el. A munkakapcsolatból hamar szerelem lett, néhány hónappal később már nyilvánosan is egyre többet mutatkoztak együtt, szeptemberben pedig hivatalosan is bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Most kiderült, hogy még szorosabbra fűznék a szálakat, ugyanis már az esküvő részleteiről tárgyalnak. A titkot a színésznő egyik barátnője kotyogta ki a US Weekly magazinnak:

- Egy titkos esküvőt terveznek, ahogy Jennifer Anistonék is tették. Bryan még soha nem volt nős, szóval érthető, hogy vágyik arra, hogy végre elvegye Sandrát. Ő már kevésbé lelkes, ugye az előző házassága zátonyra futott, miután Jesse folyamatosan csalta, de úgy gondolják, tekintve, hogy úgyis együtt élnek, és közösen nevelik a gyerekeiket, nem sok minden változna - nyilatkozta az állítólagos ismerős.

Sandra Bullock és Bryan Randall közös fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mutat együtt Sandra Bullock és modellből fotóssá avanzsált szerelme, Bryan Randall!

Ezt is szeretjük