Ezért imádták a két cicikirálynőt! Forró képeken Samatha Fox és Sabrina

Domborulataikról voltak híresek a '80-as évek szexszimbólumai.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Samantha Foxot és Sabrinát a 80-as évek szexszimbólumaiként ismerheti a világ. Habár a két sztár között erős rivalizálás folyt, legjobb barátnők voltak és azok még ma is. 

Samantha énekesi babérokra akart törni, de édesanyja inkább a modellkedés felé terelte. Elvitte egy modell-meghallgatásra, ahol a róla készült próbafelvételek annyira sikeresek lettek, hogy a nagykorúságot éppencsak taposó kebelcsoda rögtön a magazinok címlapjára is került. 20 éves korára megunta, hogy "egy darab húsnak nézik" és újra a zenei pályára kezdett összpontosítani.

1986-88 között három albumot jelentetett meg. Legnépszerűbb dalai a Touch Me és az I Only Wanna Be With You voltak.

Sabrinát eleinte úgy emlegették, hogy ő „Olaszország válasza Samantha Foxra”. Pályájuk nagyon hasonlóan alakult, ugyanis Sabrina is énekhangjával kívánta meghódítani a világot. 14 évesen már egy együttessel énekelt, 15 évesen pedig  sorra nyerte a szépségversenyeket.

Az egyiken figyelt fel rá későbbi producere, aki kezébe vette az ambiciózus lányka karrierjének irányítását, és különböző együttesekben juttatta háttérénekesi feladatokhoz és egyéb modellmunkákhoz. A szépség felkeltette egy producer érdeklődését is, aki úgy döntött, sztárt farag belőle.

Első lépésként benevezte egy tehetségkutató versenyre, melyet Sabrina meg is nyert. Onnantól indult be igazán zenei karrierje is, legnépszerűbb slágerével a Boys - Summertime Love-val.

Samantha és Sabrina együtt és külön-külön is próbálkoztak a nagy visszatéréssel, de ezidáig nem jártak sikerrel. A nagyközönség ugyanis nem a lányok hangjára, hanem inkább a melltartóméretére volt kíváncsi. Nem is csodáljuk, hiszen a lányok hihetetlen dögös fotókon pózoltak, nézd meg nálunk a legszexibb képeiket!

Sabrina és Samantha Fox dögös fotókon pózol együtt

Samantha Fox és az évtized másik leghíresebb dívája Sabrina Salerno elválaszthatatlan barátnők. A popikonok a mai napig aktívak, rengeteg koncertet adnak. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki a nyolcvanas évek sztárjai ma!

Most készültek! Sabrina és Samantha Fox dögös fotókon pózol együtt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük