Meghan nővére vallomást tett: pénzért pocskondiázza a hercegnét a sajtóban
Samantha Grant anyagiasságáról lehullt a lepel.

meghan-novere-penz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné nővére, Samantha Grant-Markle megint nem bírt lakatot tenni a szájára: a Good Morning Britain műsorban élő adásban beszélt arról, hogy miért szidja ennyit a szerencsésen járt rokonát.

Kiderült: a pénzért teszi

Samantha őszintén bevallotta, hogy a pénz mozgatja a cselekedeteit, bár cseppet sem szégyenli magát emiatt.

- Egész életemben a médiában dolgoztam, és attól, hogy a testvéremből előkelőség lett, nem fogom befogni a számat. Ez van, mindenki pénzből él. Te is, én is, az egész világ, és ez rendben is van így. Miért kellene visszautasítanom egy vaskos köteg pénzt? Sokan rinyálnak, hogy jaj, nem kellene elfogadnom a pénzt. Mert azok, akik az interjút készítik, vajon nem kapnak fizetési csekket? Ja bocsi, akkor szólj a főnöködnek, hogy neked sem kell pénz az interjúért. Nem is értem. Csak azért, mert Meghan hercegné lett, másképp kellene beszélnem róla? Ez egy családi ügy, emberek.

meghan-novere-penz-nagy

De vissza a pénzkérdéshez. A média milliárdokat kaszál a királyi családos sztorikból, nem értem, miért fáj az embereknek, ha nekem is csurran-cseppen valami. A királyi család amúgy is egyfajta köztulajdon. Nem értem, mi a baj azzal, ha elmondom a véleményem, nem bántok vele senkit - nyilatkozta a műsorban.

A nem bánt vele senkit rész azért erősen túlzás, hiszen ő és a bátyja, az ifjabbik Thomas Markle olyan gusztustalanul beszéltek a múltban Meghanről, sőt, már Harry-ről is, hogy az kivágta a biztosítékot a rajongóknál. Thomas az esküvő előtt nyílt levelet írt Harry-nek, melyben arra kérte, ne vegye el Meghant, aki csak egy megjátszós, harmadosztályú színésznőcske, Samantha pedig múlt héten közölte nővérével, hogy az apjuk miatta fog meghalni, és Diana szégyenkezne Harry miatt, hogy ezt hagyja. Bár, mint kiderült, Samantha már bánja ezeket a vádakat.

- Nagyon elvetettem a sulykot legutóbb, de úgy éreztem, hogy nagyon nem fair Meghantól, hogy kizárja az életéből az apánkat. Az élet túl rövid ahhoz, hogy apró félreértéseken rágódjunk. És, ha valami történne vele, egyikünk sem bocsátana meg magának, amiért az apánk boldogtalanul, lezárás nélkül halt meg. 74 éves, ez bármikor megeshet. Remélem, tudja, hogy apa nem akar rosszat, csak el akarja neki mondani, hogy sajnálja a történteket, és szereti őt - mondta a műsorban.

Ezt is szeretjük