"Diana szégyenkezne miattad" - Meghan testvére így beszólt Harry hercegnek
Samantha Markle megint szítja a tüzet a Twitteren.

meghan-testvere-harry-hercegnek-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné féltestvére, Samantha Grant-Markle megint nem bír magával: újabb lejárató hadjáratot indított nála jóval szerencsésebb húga ellen, sőt, annak férje ellen, és mint kiderült, egy botránykönyvet is ír Meghanról.

Samantha ezúttal túl messzire ment

Samantha Markle azóta áskálódik a testvére ellen, mióta csak bejelentették az eljegyzésüket Harry herceggel. Leszólta Meghan édesanyját, a ruháit, minden egyes mozdulatát kritizálja a Twitteren, amivel már többször magára haragította a rajongóit. Most még messzebbre ment: ezúttal Diana hercegnő nevében mocskolta Harry herceget. Ezt írta neki a Twitteren - ráadásul még a Kensington-palota hivatalos oldalát is betaggelte a posztjában:

- Harry egy igazi gyáva nyúl, ha hagyja, hogy a Képtelenség hercegnője mindenkivel így bánjon, és főként a szeretteire és a családjára célzok. Diana szégyenkezne miattad. Vedd le magadról Meg bugyikáját és melltartóját, és vedd le róla a nadrágodat, amit neked kéne viselned - írta a döbbenetes üzenetben.

meghan-testvere-harry-hercegnek-nagy

Samantha már korábban is gyalázta a királyi családot, amikor Meghan rajongói közölték vele, hogy megértik, a hercegné miért nem hívta meg az esküvőre, hiszen csak szégyent hoz magára és az egész monarchiára. Akkor így reagált:

- Hogy én nyomorultul éreztem magam, amiért nem lehettem ott az esküvőn? Remekül elvoltam a kényelmes otthonomban, még örülök is, hogy nem ott voltam, abban a tömegnyomorban. Kész őrültek háza volt ott, és én utálom a tömeget. Azt mondják, botrányt generálok. Erről szó sincs, csak elmondom az igazat. És mintha a királyi családban nem lettek volna hasonló ügyek! Vérfertőzés, bántalmazás, alkoholfüggőség, megcsalások! - védte magát az oldalon a szokásos stílusában.

Meghan anyjának is durván beolvasott

Samantha a hercegné édesanyját, Doriát sem kímélte - olvasd el, mit vágott hozzá az esküvő után!

Ezt is szeretjük